Bitcoin Training Courses

Bitcoin Training Courses

Онлайн или на място, ръководени от инструктор курсове за биткойн обучение на живо демонстрират чрез интерактивна практическа практика как да използвате биткойн за проектиране и изграждане на персонализирани приложения, интегрирани с базирана на биткойн блокчейн и криптовалута. Биткойн обучението се предлага като „онлайн обучение на живо“ или „обучение на живо на място“. Онлайн обучението на живо (известно още като „дистанционно обучение на живо“) се извършва чрез интерактивен отдалечен работен плот . Обучението на живо на място може да се проведе локално в помещенията на клиента в България или в корпоративните центрове за обучение на NobleProg в България. NobleProg -- Вашият местен доставчик на обучение

Machine Translated

Oтзиви от потребители

★★★★★
★★★★★

Bitcoin Course Outlines

Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
14 hours
Bitcoin копаене е процес на добавяне на нови транзакции към регистъра на блокчейн чрез проверката и потвърждаването им чрез сложни криптографски алгоритми. Този курс обхваща усъвършенствани техники и стратегии за Bitcoin копаене. Участниците ще научат как да оптимизират минните операции, да подобрят мерките за сигурност и да намалят рисковете и предизвикателствата, свързани с копаене.Това водено от инструктор обучение на живо (онлайн или на място) е насочено към участници на средно до напреднало ниво, които желаят да задълбочат знанията си за Bitcoin копаене и свързаните с него технологии.До края на това обучение участниците ще могат:
  Приложете усъвършенствани стратегии за копаене за по-голяма ефективност и доходност. Разработвайте и внедрявайте персонализиран софтуер за копаене. Проектирайте и управлявайте сигурни минни операции. Отстраняване на често срещани проблеми с добива и намаляване на рисковете. Бъдете в крак с най-новите тенденции и иновации в минната индустрия.
Формат на курса
  Интерактивна лекция и дискусия. Много упражнения и практика. Практическо внедряване в лабораторна среда на живо.
Опции за персонализиране на курса
  За да поискате персонализирано обучение за този курс, моля свържете се с нас, за да уговорим.
7 hours
Bitcoin копаене е процес на добавяне на нови транзакции към регистъра на блокчейн чрез проверката и потвърждаването им чрез сложни криптографски алгоритми. Този курс предоставя въведение в концепциите за Bitcoin копаене, значението му в Bitcoin мрежата и оборудването и софтуера, необходими за започване на копаене.Това водено от инструктор обучение на живо (онлайн или на място) е насочено към участници на ниво начинаещи, които желаят да придобият солидно разбиране за Bitcoin копаене и свързаните с него технологии.До края на това обучение участниците ще могат:
  Разберете основите на Bitcoin майнинга и неговата роля в Bitcoin мрежата. Настройте и конфигурирайте хардуера и софтуера за копаене. Използвайте софтуер за копаене, за да участвате в пулове за копаене и да печелите награди. Разберете потенциалните предизвикателства на Bitcoin добива и как да ги смекчите.
Формат на курса
  Интерактивна лекция и дискусия. Много упражнения и практика. Практическо внедряване в лабораторна среда на живо.
Опции за персонализиране на курса
  За да поискате персонализирано обучение за този курс, моля свържете се с нас, за да уговорим.
14 hours
Bitcoin is a decentralized digital currency that uses peer-to-peer technology to facilitate online exchange of currencies, products, and services. This instructor-led, live training (online or onsite) is aimed at developers who wish to use Bitcoin to design and build custom applications integrated with bitcoin-based blockchain and cryptocurrency. By the end of this training, participants will be able to:
 • Set up the necessary development environment to start developing Bitcoin-based applications.
 • Understand the key concepts of Bitcoin and cryptocurrency in depth.
 • Understand the fundamentals of blockchain technology, use cases, and benefits.
 • Learn how to design a bitcoin-based blockchain.
 • Apply practical examples of Bitcoin scripting and stack-based programming.
 • Learn about the different transactions, security measures, and tools to interact with Bitcoin.
Format of the Course
 • Interactive lecture and discussion.
 • Lots of exercises and practice.
 • Hands-on implementation in a live-lab environment.
Course Customization Options
 • To request a customized training for this course, please contact us to arrange.

Last Updated:

Online Bitcoin courses, Weekend Bitcoin courses, Evening Bitcoin training, Bitcoin boot camp, Bitcoin instructor-led, Weekend Bitcoin training, Evening Bitcoin courses, Bitcoin coaching, Bitcoin instructor, Bitcoin trainer, Bitcoin training courses, Bitcoin classes, Bitcoin on-site, Bitcoin private courses, Bitcoin one on one training

Специални оферти

No course discounts for now.

Абонамент за специалните оферти

Ние се отнасяме с Вашите данни поверително и не ги предоставяме на трети страни. Можете да промените настройките си по всяко време или да се отпишете изцяло.

НЯКОИ ОТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Bulgaria!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions