План на курса

Философията на дизайна на Subversion и нейното предимство

    Типичен сценарий за копиране-модифициране-сливане, как да разрешите прости конфликти Задаване на потребителски правила и линия на гилдия, направете екипното сътрудничество гладко и последователно Компенсация за метод на копиране-модифициране-сливане (т.е. заключване и отключване)

Разклоняване и сливане

    Кога да създавате разклонения, няколко употреби на разклонения, Как да разрешавате конфликти и да правите сливането разумно, как да усвоявате промени в различни посоки Как да използвате новите функции на подривната дейност, за да правите разклонения и сливания Как да насърчавате или обезсърчавате локалното разклоняване на потребителите

Ежедневен дайджест и преглед на редакцията

    Пощенски списък, RSS, дайджест Обвиняване, делегиране

Subversion свойства

    Вградени свойства, свойства със SVN: префиксирани ключови думи, глобални свойства Как да проектираме и използваме тези свойства Персонализирани SVN свойства за компанията Творческо използване на персонализирани SVN свойства Недостатък на SVN свойствата (т.е. имайте предвид ограниченията и не ги проектирайте прекалено много)

Подривни куки

    Типове куки Обща употреба на вече доставени куки Самодефинирани куки Бъдете креативни и с въображение

Вторичен SVN сървър

    За архивиране, безопасно възстановяване За автоматични фонови задачи За временно подреждане (т.е. различни местоположения и т.н.)

Интеграция с други инструменти

    Системи за проследяване на проблеми (т.е. bugzilla, track, Jira и т.н.) Система за управление на съдържание (т.е. wiki и т.н.)

Изисквания

  • Goизисква се познаване на SVN.
  • За предпочитане е делегатите да са завършили курсовете Subversion за администратори и Subversion за потребители.
  • Този курс може да бъде компресиран в еднодневен курс с по-малко упражнения и по този начин таксата може да бъде намалена.
  14 Hours
 

Брой участници


Започва

Свършва


Dates are subject to availability and take place between 09:30 and 16:30.

Цена за участник

Oтзиви от потребители (2)

Свързани Kурсове

Git and GitHub Fundamentals

  21 Hours

Свързани Kатегории