План на курса

Въведение в Visual Studio

Този модул предоставя практическа, бърза възможност за опитни разработчици да научат как да използват някои от новите функции за продуктивност в Visual Studio . Той предоставя въведение в използването на някои езикови подобрения, като генерични и използването на кодови фрагменти.

След като завършат този модул, студентите ще могат да:

    Създавайте колекции с помощта на генерични продукти. Използвайте съществуващи кодови фрагменти в кода и създайте нови кодови фрагменти. Използвайте Моите класове за достъп до системни и приложни ресурси

Обектно-ориентиран дизайн

В този модул са обхванати следните теми:

    Проектиране на класове Обектно-ориентирани Programming концепции Разширени обектно-ориентирани Programming концепции

След като завършите тази единица, ще можете да:

    Опишете основите на обектно-ориентирания дизайн. Обяснете концепциите за капсулиране, наследяване, интерфейси и полиморфизъм. Създавайте класове въз основа на случаи на употреба. Моделирайте класове за използване в .NET с помощта на Visio.

Обектно-ориентиран Programming

В този модул са обхванати следните теми:

    Дефиниране на класове Създаване и унищожаване на обекти Интерфейси за наследяване Работа с класове

След като завършите тази единица, ще можете да:

    Дефинирайте класове. Създавайте и използвайте обекти в клиентския код. Създайте класове, които използват наследяване. Дефинирайте интерфейси и използвайте полиморфизъм. Създайте споделени членове. Създавайте събития от клас и ги управлявайте от клиентско приложение.

Използване на ADO.NET

В този модул са обхванати следните теми:

    Общ преглед на ADO.NET .NET Доставчици на данни DataSet Object Дизайнери на данни и обвързване на данни XML Интеграция

След като завършите тази единица, ще можете да:

    Избройте предимствата на ADO.NET. Създавайте приложения с помощта на ADO.NET. Избройте основните ADO.NET обекти и техните функции. Използвайте Visual Studio .NET дизайнери на данни и обвързване на данни. Обяснете как XML се интегрира с ADO.NET.

Изграждане на компоненти за данни в Visual Studio

Този модул предоставя възможност на опитни разработчици да създават код за достъп до данни, използвайки нови функции в Visual Studio .

След като завършат този модул, студентите ще могат да:

    Създавайте компоненти на данни с помощта на Visual Studio Редактирайте компоненти на данни с помощта на Visual Studio съветници и дизайнери Напишете асинхронен ADO.NET код

Използване и създаване на XML уеб услуги

Тази част обяснява стъпките, които са необходими за достъп до уеб услуга от ASP.NET страница и след това за включване на тези данни в уеб приложението. Ще бъдат обсъдени новите функции в Visual Studio, свързани с уеб услугите.

След като завършат този модул, студентите ще могат да:

    Опишете целта и процеса зад извикването на XML уеб услуга от уеб формуляр. Извикайте XML уеб услуга директно от браузър, като използвате протокол за прехвърляне на хипертекст (HTTP). Създайте прокси за уеб справка за XML уеб метод на уеб услуга и извикайте метода от уеб формуляр. Използвайте шаблоните в Visual Studio .NET, за да създадете XML уеб услуга.

Изграждане на приложения за презентационен слой с Windows Forms

Този модул предоставя възможност на опитни разработчици да създават богати клиентски приложения, използвайки новите функции за продуктивност в Visual Studio IDE и новите контроли в .NET Framework. Той също така дава на студентите въведение в новата технология за внедряване ClickOnce за приложения на Windows Forms. ClickOnce улеснява разгръщането на приложения на Windows Forms на множество клиенти чрез уеб сървър, включително възможността за автоматично актуализиране на клиенти, когато настъпят промени в приложението.

След като завършат този модул, студентите ще могат да:

    Създаване на Windows Forms приложения с помощта на Visual Studio Създаване на обвързани с данни формуляри с помощта на функциите за обвързване на данни RAD на IDE Генериране на Master-Detail формуляри с помощта на Visual Studio SmartTags Създаване на обвързани с данни формуляри, които се свързват с компоненти на данни Разполагане на Windows Forms приложение от уеб сървър с помощта на ClickOnce Напишете приложение, което автоматично се актуализира на множество клиенти, когато се внедри нова версия

Персонализиране на Windows Forms и контроли

Тази част обяснява как да разработите персонализирани Microsoft Windows формуляри и контроли. Учениците ще научат как да разработват потребителски контроли, да използват GDI+ операции и да създават нови контроли, които наследяват от класа Control. В допълнение, той демонстрира как да създадете неправоъгълен Windows формуляр и как да добавите функции като атрибути и растерни изображения на Toolbox към контролите.

След като завършат този модул, студентите ще могат да:

    Обяснете методите за създаване на контроли за Windows Forms Начертайте потребителски интерфейс с помощта на GDI+. Създайте контрола, която наследява съществуваща контрола. Създайте неправоъгълен Windows формуляр. Създайте персонализирана потребителска контрола.

Изпълнение на асинхронни задачи чрез използване на многонишкови техники

Този модул демонстрира как да създадете Microsoft Windows Forms приложения, които могат да изпълняват задачи във фонов режим. Той обяснява как да използвате асинхронните методи и други функции на компоненти, които поддържат асинхронния модел за компоненти. Студентите също ще научат как да използват класовете в пространството на имената System.Threading, за да изпълняват една или повече задачи във фонов режим, като използват множество нишки в приложение.

След като завършат този модул, студентите ще могат да:

    Обяснете концепциите и процесите, които са включени в извършването на асинхронно програмиране. Заредете растерно изображение в приложение на Windows Forms асинхронно. Извършвайте множество едновременни изчисления на формуляр, като използвате многопоточност.
  21 Hours
 

Брой участници


Започва

Свършва


Dates are subject to availability and take place between 09:30 and 16:30.
Open Training Courses require 5+ participants.

Oтзиви от потребители (6)

Свързани Kурсове

ASP.Net 4.0

  35 Hours

Introducing C# 6.0 with Visual Studio 2015/2017

  28 Hours

Unit Testing with C#

  14 Hours

Свързани Kатегории