Ние за нас

NobleProg са международна група за обучение и консултации, предоставяща висококачествени курсове за всеки сектор, обхващащи: Изкуствен интелект, IT, Management, Applied Statistics.

През последните 10+ години сме обучили повече от 40000 души от над 5000 компании и организации.

Нашите курсове варират от такива в класна стая (открити и закрити курсове) и онлайн курсове с инструктори на живо (по skype), което ви дава избор и гъвкавост, за да отговарим най-добре на вашето време, бюджет и ниво на опит.

Ние практикуваме това, в което вярваме - използваме голяма част от технологиите и методите, които преподаваме, и
непрекъснато надграждаме и усъвършенстваме нашите курсове, като сме в крак с всички най-нови разработки.

Нашите обучители са избрани лично и са преминали през строги проверки и интервюта, а всички курсове се оценяват от делегатите, осигуряващи непрекъсната обратна връзка и усъвършенстване.

NobleProg в цифри

 

13 +
години опит

13 +
офиси по целия свят

600 +
инструктори, коопериращи с NobleProg

1400 +
предлагани курса

companies

6100 +
фирми, които ни се доверяват

satisfied participant

58 k. +
доволни участници

 

 

NobleProg - Световният локален доставчик на обучения

Нашата мисия е да предоставяме навсякъде по света цялостни решения за обучение и консултации по ефективен, съобразен с нуждите на потребителите и достъпен начин. Ние се стремим към пълна оптимизация на процеса на организация на обучението, за да го направим бързо и лесно за всяка от участващите страни.

Ние предлагаме практически знания на всички хора, които търсят конкретни решения. В нашето предложение за обучение ще намерите такива популярни курсове като т.е. Java, JavaScript, SQL, Visual Basic Application (VBA), както и тези, които все
още не са много познати - Apache Spark, OpenStack, TensorFlow, Selenium, Artificial Intelligence, Data Analysis и др. Нашата
оферта се състои от повече от 750 учебни плана за повече от 120 технологии. В NobleProg ние наблягаме на необходимостта не само да следваме най-новите технологични тенденции, но и да предвиждаме промените в тенденциите. Ние се фокусираме върху предоставянето на академични знания, съчетани с практически умения, които ще се използват на всекидневна база от нашите участници.

 

Вижте какво ни отличава >>

 

Историята на NobleProg

NobleProg, създадена през 2005 г. в Краков, Полша, постепенно разширява дейността си из глобалните пазари. Само за две
години в Лондон беше открит първият ни чуждестранен клон. Огромният потенциал на NobleProg, съчетан с нарастваща нужда от програми за саморазвитие, особено в областта на технологичните умения, подтиква компанията да промени бизнес модела във франчайз. По този начин, за кратък период от време, компанията позволи на редица хора, въодушавени от образованието и новите технологии, да се присъединят към екипа на NobleProg. С всяка година териториалният обхват на
NobleProg се разширяваше допълнително - в днешно време марката свързва 6 клона в Полша и също бързо се разпространява на всеки континент, което прави NobleProg доставчик на най-висококачествени обучения на световно ниво. Планираме да отворим в близко бъдеще Институт NobleProg, който ще е насочен към технологичното образование на служителите. NobleProg цели по-нататъшно разширяване и развитие, за да предложи на нашите клиенти напълно цялостни услуги в областта на обучението.

Специални оферти

No course discounts for now.

Абонамент за специалните оферти

Ние се отнасяме с Вашите данни поверително и не ги предоставяме на трети страни. Можете да промените настройките си по всяко време или да се отпишете изцяло.

НЯКОИ ОТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Bulgaria!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions