„Нашата мисия е да предоставяме цялостни решения за обучение и консултации по целия свят, по ефективен, съобразен с нуждите на потребителите и достъпен начин. Ние се стремим към пълна оптимизация на процеса на организация на обучението, за да го направим бърз и лесен за всеки от участващи страни“.

18+

Успешни години

25+

Глобални офиси

4400+

Асоциирани обучители

5000+

Предлагани курсове

6100+

Щастливи клиенти

63000+

Доволни участници

NobleProg - Световният местен доставчик на обучение

NobleProg, създадена през 2005 г. в Краков, Полша, постепенно разширява дейността си към други световни пазари. Само за две години в Лондон беше открит първият чуждестранен клон.

Огромният потенциал на NobleProg, съчетан с нарастващата нужда от програми за саморазвитие, особено в областта на технологичните умения, подтиква компанията да промени бизнес модела във франчайзинг. По този начин за кратък период компанията събра няколко групи хора, запалени по образованието и новите технологии, за да се присъединят към екипа на NobleProg. С всяка година териториалният обхват на NobleProg се разширяваше още повече и сега имаме офиси на всеки континент.

NobleProg се разраства допълнително — в днешно време марката свързва 6 клона само в Полша и също толкова се разпространяват на всеки континент, което прави NobleProg доставчик на най-висококачествено обучение на всяко място по света.

Учете със собствено темпо, в собственото си време.

Предлагаме гъвкави методи на обучение, които отговарят на вашите нужди, когато и където имате нужда. Научете повече за различните видове курсове и методи на обучение.


Нашият каталог с курсове за методи на обучение

Promotions Contact Us

Нужда от помощ?

Обърнете се, за да научите повече за нашия екип и видовете персонализирани решения, които можем да предложим на вашата организация.

Свържете се с нас