NobleProg Причина за съществуване

Написано от: Bernard Szlachta, главен изпълнителен директор

Бернард Шляхта

Надграждането на уменията на хората е трудна задача.

В свят, в който изкуственият интелект Machine Learning и Robotics непрекъснато ускорява способността си да заместват хората, помагането на хората да запазят стойността си се превръща в критично начинание. Трябва да оптимизираме начина, по който хората придобиват нови и подходящи умения. Има четири основни неща, които трябва да имате предвид:

  1. Насърчаване на хората да повишават уменията си
  2. Правене на процеса достъпен
  3. Правене на процеса мащабируем
  4. Направете процеса устойчив

NobleProg е една от малкото организации, които активно работят за подобряване на опита при обучение и преквалификация на работниците, работещи със знания.

Безпроблемно обучение

Когато започнах работа и трябваше да придобия нови знания, открих, че процесът на търсене и участие в обучение е доста неудобен, ако не и направо болезнен. Графиците на обучението не отговаряха на свободното ми време, сесиите често се отлагаха в последния момент, самият курс съдържаше неуместни елементи, а обучителят не беше най-малкото идеален. По-късно, когато самият аз започнах да работя като инструктор и да обучавам различни учебни компании, открих причината:

Правенето на пари от провеждането на курсове е изключително трудно. Единственото по-трудно нещо е да го накарате да мащабира и да се поддържа.

NobleProg прави опита на участниците, обучителите и координаторите възможно най-безпроблемен!

Проблемен треньор

Като обучител имаше неща, които не харесвах: подготовка на класната стая, пътуване, работа с документи и т.н. Най-мразеното от всички беше:

Несъответстващи очаквания на участниците и техните ръководители и какво можеше да бъде възможно в ограниченото време на обучението.

Много ми хареса да се подготвям за курса и да го изнасям, но всичко друго ме възпираше да го направя.

NobleProg прави изживяването на треньора възможно най-приятно:

Обучаващите трябва да се съсредоточат върху това, което им харесва най-много!

Търговски и координационен персонал

В повечето тренировъчни компании, в които работех, текучеството сред търговския персонал и координаторите беше високо. Хората просто не се радваха да вършат работата за дълго. След като го прави в продължение на няколко години, един типичен координатор на обучение иска да премине към нещо различно. Координирането включва предаване на много информация -- това може да бъде оптимизирано чрез добре дефинирани процеси. Освен това една добре развита информационна система, поддържаща изпълнението на процесите, може да помогне за автоматизирането на повечето от тях.

Технологиите играят най-голяма роля в оптимизирането на изживяването за всички, участващи в обучението.

NobleProg разработи платформа, която прави организацията на курса лесна и прави живота на клиентите, обучителите и координаторите възможно най-приятен!

С тази платформа гарантираме, че времето за изчакване се съкращава, разходите за доставка намаляват и качеството на обучението се повишава. Искаме да предоставяме курсове по-бързо, по-евтино и по-добре.

Как да го направим?

NobleProg има централен екип от инженери и учени, които посвещават цялото си внимание на постоянното подобряване на платформата. Те не правят операции. Те не водят огън. Те просто гледат какви проблеми имат хората и правят системата по-добра. Ние използваме авангардни AI технологии, техники за управление и всичко, което може да ни помогне да направим живота на хората по-лесен. Всяка минута, 24/7, има екип, който ни позволява да започнем нов ден с по-ефективни операции. Независимо дали оптимизират процеса на намиране на подходящ обучител, или подобряват изживяването за клиентите, разглеждащи курсовете, или просто намаляват разходите за операции, тези промени позволяват на NobleProg да расте и да постигне нашата визия:

Ефективно, ефикасно, удобно и интересно обучение.

Присъединете се към NobleProg, без значение дали като мениджър, инженер, обучител или франчайзополучател. Можете да ни помогнете да направим уменията на служителите по-подходящи за настоящите и бъдещите нужди.

Разгледайте свободните работни места сега!

Promotions Contact Us

Нужда от помощ?

Обърнете се, за да научите повече за нашия екип и видовете персонализирани решения, които можем да предложим на вашата организация.

Свържете се с нас