Казуси от практиката

 

Често се доверява на NobleProg да предоставя тежки консултантски ангажименти, където сме привлечени да съветваме, дългосрочно и краткосрочно, по въпроси, които са критични за основните практики и ежедневните операции на големи организации.

Наскоро завършихме успешно консултантски ангажимент за Кралския колеж по психиатри в Обединеното кралство:

Свързахме се с няколко потенциални доставчици на RabbitMQ експертиза. След това беше лесно бързо да се спрем на NobleProg, за да подкрепим нашите усилия за мащабиране на уебсайта, тъй като те се ангажираха незабавно с въпроси за вече предприетите стъпки и резултатите от тях, като се присъединиха към нас в стесняване на областите за разследване и гарантиране, че ще предоставят правилната набор от умения за по-нататъшно разследване.

След първоначалните разговори беше постигнато съгласие, че е необходим човек с много добри RabbitMQ познания, но също така добре работещ в .NET средата, и точно това беше предоставено. След като получи достъп до тестовия сайт и кода, консултантът на NobleProg бързо идентифицира основния проблем, засягащ RabbitMQ връзките, и предложи както тактически, така и дългосрочни архитектурни поправки на проблема.

След като внедрихме препоръчителната RabbitMQ промяна на връзката, нашето тестване на натоварване показа, че непосредственият проблем е решен, но все още имаше въпроси относно управляемостта на сайта, използвайки опциите за конфигурация в кода, както и потенциално бъдещо затруднение, извън текущото използване но се вижда при тестването на натоварването. В този момент способността на консултанта да погледне отвъд RabbitMQ и бързо да разбере самото приложение беше голяма помощ в предоставянето не само на решение на непосредствения проблем, но и на значително по-управляема система с „тясното място на утрешния ден“ също адресирани.

В края на упражнението имахме идеалния опит на консултант, който първо отдели време, за да се увери, че разбира проблема достатъчно, за да предостави правилните умения, след което предостави необходимото решение възможно най-бързо и в рамките на прогнозния бюджет.

Фил Бърк, директор информационни системи
Кралски колеж на психиатрите

 

 

Други казуси

Примери за краткосрочни и дългосрочни консултантски проекти, по които сме работили:

Клиент - Европейска Goправителствена информационна служба

Изискване

Резултати

Резултат

Всички резултати успешно завършени. NobleProg получи обратна връзка от клиента, в която се посочва, че са били много доволни от избора на консултант и високия стандарт на извършената работа. Те бяха особено доволни от начина, по който той взаимодейства с екипа, работейки добре заедно с тях и предоставяйки много текущи насоки с добавена стойност, гарантирайки, че трансферът на знания може да се осъществи.

 

Голяма международна Telecomкомуникационна / медийна компания

Изискване

Резултати

Резултат

Дългосрочен, комплексен консултантски проект, в който NobleProg беше вграден в екипа на клиента. Преместването на критичните за бизнеса процеси върху нова платформа беше успешно и тогава имаше непрекъсната работа за подпомагане на бизнес екипа при подготовката им да преминат към независима работа. Предоставеното обучение беше много добре прието и даде възможност на много служители да преминат към нови роли, поддържащи системите на новата платформа.

 

Възложител - Международна междуправителствена организация

Изискване

Резултати

Резултат

Нашият консултант успешно разработи и интегрира необходимите тестове за ефективност в инфраструктурата на компанията.

Трансферът на знания беше успешен. Беше предоставен персонализиран 3-дневен курс на съществуващия персонал и те вече могат да предприемат необходимите тестове независимо.

Promotions Contact Us

Нужда от помощ?

Обърнете се, за да научите повече за нашия екип и видовете персонализирани решения, които можем да предложим на вашата организация.

Свържете се с нас