Apache Camel Training Courses

Apache Camel Training Courses

Онлайн или на място, ръководени от инструктор курсове на живо за Apache Camel демонстрират чрез интерактивна дискусия и практическа практика основите и приложенията на Apache Camel. Обучението на Apache Camel се предлага като „онлайн обучение на живо“ или „обучение на живо на място“. Онлайн обучението на живо (известно още като „дистанционно обучение на живо“) се извършва чрез интерактивен отдалечен работен плот . Обучението на живо на място може да се проведе локално в помещенията на клиента в България или в корпоративните центрове за обучение на NobleProg в България. NobleProg -- Вашият местен доставчик на обучение

Machine Translated

Oтзиви от потребители

★★★★★
★★★★★

Apache Camel Course Outlines

Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
21 hours
Apache Camel е мощна интеграционна рамка с отворен код, която предоставя широк набор от функции за свързване на системи и приложения.Това водено от инструктор обучение на живо (онлайн или на място) е насочено към разработчици, архитекти на интеграция и системни администратори, които желаят да овладеят изкуството на усъвършенствани модели и техники за интегриране, използвайки Apache Camel.До края на това обучение участниците ще могат:
  Разберете усъвършенствани модели и техники за интегриране. Внедрете сложно маршрутизиране и трансформации. Оптимизирайте производителността и скалируемостта. Обработвайте грешки и изключения в сложни интеграционни сценарии. Интегрирайте Apache Camel с различни технологии и платформи.
Формат на курса
  Интерактивна лекция и дискусия. Много упражнения и практика. Практическо внедряване в лабораторна среда на живо.
Опции за персонализиране на курса
  За да поискате персонализирано обучение за този курс, моля свържете се с нас, за да уговорим.
21 hours
The course is intended for system integrators who want to learn about Apache Camel as a rule-based routing and mediation engine that provides a Java object-based implementation of the Enterprise Integration Patterns.
14 hours
Apache Camel е рамка за интеграция с отворен код за прехвърляне на съобщения от различни източници на данни на различни целеви места. С Spring Boot, потребителите могат да създадат приложения от производствен клас Apache Camel за безжична интеграция. Това обучение, ръководено от инструктори, на живо (онлайн или онлайн) е насочено към уеб разработчиците, които искат да програмират в Spring Boot за създаване на Apache Camel приложения. В края на обучението участниците ще могат да:
  Разработване на Apache Camel приложения с Spring Boot. Използвайте мониторинг на грешките и предупреждение за Apache Camel приложения. Използвайте Apache Camel за създаване на интеграционни решения.
Формат на курса
  Интерактивна лекция и дискусия. Много упражнения и упражнения. Изпълнение на ръката в живо лабораторна среда.
Опции за персонализиране на курса
  За да поискате персонализирано обучение за този курс, моля, свържете се с нас, за да организирате.

Last Updated:

Online Apache Camel courses, Weekend Apache Camel courses, Evening Apache Camel training, Apache Camel boot camp, Apache Camel instructor-led, Weekend Apache Camel training, Evening Apache Camel courses, Apache Camel coaching, Apache Camel instructor, Apache Camel trainer, Apache Camel training courses, Apache Camel classes, Apache Camel on-site, Apache Camel private courses, Apache Camel one on one training

Специални оферти

No course discounts for now.

Абонамент за специалните оферти

Ние се отнасяме с Вашите данни поверително и не ги предоставяме на трети страни. Можете да промените настройките си по всяко време или да се отпишете изцяло.

НЯКОИ ОТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Bulgaria!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions