Apache Dubbo Training Courses

Apache Dubbo Training Courses

Онлайн или на място, водени от инструктори на живо курсове за обучение на Apache Dubbo демонстрират чрез интерактивна практическа практика как да разработите микроуслуги с висока производителност с Apache Dubbo. Обучението на Apache Dubbo се предлага като „онлайн обучение на живо“ или „обучение на живо на място“. Онлайн обучението на живо (известно още като „дистанционно обучение на живо“) се извършва чрез интерактивен отдалечен работен плот . Обучението на живо на място може да се проведе локално в помещенията на клиента в България или в корпоративните центрове за обучение на NobleProg в България. NobleProg -- Вашият местен доставчик на обучение

Machine Translated

Oтзиви от потребители

★★★★★
★★★★★

Apache Dubbo Course Outlines

Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
14 hours
Apache Dubbo е отворен код RPC (Remote Procedure Call) рамка, написана в Java. Използвайки Apache Dubbo, потребителите могат да определят услуга и да посочат методите, които могат да бъдат наречени. Това обучение, ръководено от инструктори (онлайн или онлайн) е насочено към разработчици на софтуер и системни администратори, които искат да използват Apache Dubbo за разработване на микро-услуги с висока производителност. В края на обучението участниците ще могат да:
  Разработване на Apache Dubo приложение. Подкрепа за многобройни стратегии за баланс на натоварването, за да се намали латентността. Прилагане на услуги за управление и поддръжка с Apache Dubbo.
Формат на курса
  Интерактивна лекция и дискусия. Много упражнения и упражнения. Изпълнение на ръката в живо лабораторна среда.
Опции за персонализиране на курса
  За да поискате персонализирано обучение за този курс, моля, свържете се с нас, за да организирате.

Last Updated:

Online Apache Dubbo courses, Weekend Apache Dubbo courses, Evening Apache Dubbo training, Apache Dubbo boot camp, Apache Dubbo instructor-led, Weekend Apache Dubbo training, Evening Apache Dubbo courses, Apache Dubbo coaching, Apache Dubbo instructor, Apache Dubbo trainer, Apache Dubbo training courses, Apache Dubbo classes, Apache Dubbo on-site, Apache Dubbo private courses, Apache Dubbo one on one training

Специални оферти

No course discounts for now.

Абонамент за специалните оферти

Ние се отнасяме с Вашите данни поверително и не ги предоставяме на трети страни. Можете да промените настройките си по всяко време или да се отпишете изцяло.

НЯКОИ ОТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Bulgaria!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions