Apache Log4j Training Courses

Apache Log4j Training Courses

Онлайн или на място, ръководени от инструктор курсове на живо за Apache Log4j демонстрират чрез интерактивна практическа практика как да създавате приложения за опашка, които разделят, интерпретират и филтрират съобщения в регистрационни файлове за целите на отстраняване на грешки и одит с Apache Log4j. Обучението на Apache Log4j се предлага като „онлайн обучение на живо“ или „обучение на живо на място“. Онлайн обучението на живо (известно още като „дистанционно обучение на живо“) се извършва чрез интерактивен отдалечен работен плот . Обучението на живо на място може да се проведе локално в помещенията на клиента в България или в корпоративните центрове за обучение на NobleProg в България. NobleProg -- Вашият местен доставчик на обучение

Machine Translated

Oтзиви от потребители

★★★★★
★★★★★

Apache Log4j Course Outlines

Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
14 hours
Apache Log4j е софтуер за записване, базиран на Java Apache Log4j позволява на потребителите да създават приложения, които разделят, интерпретират и филтрират съобщения в записи за дебютиране и одитиране. Това обучение, ръководено от инструктори (онлайн или онлайн) е насочено към софтуерни инженери, които искат да използват Apache Log4j за записване на данни и съобщения. В края на обучението участниците ще могат да:
  Използвайте Apache Log4j за записване на приложения съобщения и данни. Автоматизирайте конфигурацията на приложения, конвертори на шаблони, оформления и повече. Извършване на усъвършенствано филтриране за всички събития, преди да бъде прехвърлен към приложенията.
Формат на курса
  Интерактивна лекция и дискусия. Много упражнения и упражнения. Изпълнение на ръката в живо лабораторна среда.
Опции за персонализиране на курса
  За да поискате персонализирано обучение за този курс, моля, свържете се с нас, за да организирате.

Last Updated:

Online Apache Log4j courses, Weekend Apache Log4j courses, Evening Apache Log4j training, Apache Log4j boot camp, Apache Log4j instructor-led, Weekend Apache Log4j training, Evening Apache Log4j courses, Apache Log4j coaching, Apache Log4j instructor, Apache Log4j trainer, Apache Log4j training courses, Apache Log4j classes, Apache Log4j on-site, Apache Log4j private courses, Apache Log4j one on one training

Специални оферти

No course discounts for now.

Абонамент за специалните оферти

Ние се отнасяме с Вашите данни поверително и не ги предоставяме на трети страни. Можете да промените настройките си по всяко време или да се отпишете изцяло.

НЯКОИ ОТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Bulgaria!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions