DataRobot Training Courses

DataRobot Training Courses

Онлайн или на място, ръководени от инструктор курсове за обучение на DataRobot на живо демонстрират чрез интерактивна практическа практика как да автоматизирате, оценявате и управлявате прогнозни модели, използвайки възможностите за машинно обучение на DataRobot. Обучението на DataRobot се предлага като „онлайн обучение на живо“ или „обучение на живо на място“. Онлайн обучението на живо (известно още като „дистанционно обучение на живо“) се извършва чрез интерактивен отдалечен работен плот . Обучението на живо на място може да се проведе локално в помещенията на клиента в България или в корпоративните центрове за обучение на NobleProg в България. NobleProg -- Вашият местен доставчик на обучение

Machine Translated

Oтзиви от потребители

★★★★★
★★★★★

DataRobot Course Outlines

Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
7 hours
DataRobot е платформа за машинно обучение, която улеснява изграждането и внедряването на предсказуеми модели. DataRobot ускорява прогнозния анализ, като помага на предприятията да вземат по-умни решения. Това обучение, ръководено от инструктори (онлайн или онлайн) е насочено към учени на данни и аналитици на данни, които искат да автоматизират, оценяват и управляват предсказуеми модели с помощта на възможностите за машинно обучение. В края на обучението участниците ще могат да:
  Изтеглете набор от данни в DataRobot за анализиране, оценка и проверка на качеството на данните. Изграждане и обучение модели, за да се идентифицират важни променливи и да отговарят на целите на прогнозата. Тълкувайте модели, за да създадете ценни познания, които са полезни при вземането на бизнес решения. Мониторинг и управление на модели, за да се поддържа оптимизирана прогнозна ефективност.
Формат на курса
  Интерактивна лекция и дискусия. Много упражнения и упражнения. Изпълнение на ръката в живо лабораторна среда.
Опции за персонализиране на курса
  За да поискате персонализирано обучение за този курс, моля, свържете се с нас, за да организирате.

Last Updated:

Online DataRobot courses, Weekend DataRobot courses, Evening DataRobot training, DataRobot boot camp, DataRobot instructor-led, Weekend DataRobot training, Evening DataRobot courses, DataRobot coaching, DataRobot instructor, DataRobot trainer, DataRobot training courses, DataRobot classes, DataRobot on-site, DataRobot private courses, DataRobot one on one training

Специални оферти

No course discounts for now.

Абонамент за специалните оферти

Ние се отнасяме с Вашите данни поверително и не ги предоставяме на трети страни. Можете да промените настройките си по всяко време или да се отпишете изцяло.

НЯКОИ ОТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Bulgaria!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions