Elixir Training Courses

Elixir Training Courses

Онлайн или на място, водени от инструктори обучителни курсове на Elixir на живо демонстрират чрез интерактивна практическа практика как да разработвате устойчиви на грешки приложения и системи с Elixir. Обучението Elixir се предлага като „онлайн обучение на живо“ или „обучение на живо на място“. Онлайн обучението на живо (известно още като „дистанционно обучение на живо“) се извършва чрез интерактивен отдалечен работен плот . Обучението на живо на място може да се проведе локално в помещенията на клиента в България или в корпоративните центрове за обучение на NobleProg в България. NobleProg -- Вашият местен доставчик на обучение

Machine Translated

Elixir Course Outlines

Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
14 hours
Elixir е функционален и конкурентен език за програмиране. Phoenix е отворен код рамка за използване на уеб средата на Erlang VM, за да се справят с връзките в мащаб. Elixir и Phoenix заедно, позволява на потребителите да развият грешки толерантни приложения и системи. Това обучение, ръководено от инструктори (онлайн или онлайн) е насочено към уеб разработчици, които искат да програмират в Elixir с Phoenix за разработване на грешки толерантни приложения и системи. В края на обучението участниците ще могат да:
  Магистър по функционално програмиране и Elixir дизайн модели. Създаване на реактивни еднострани и многострани приложения. Използвайте OAuth с Phoenix за аутентификация.
Формат на курса
  Интерактивна лекция и дискусия. Много упражнения и упражнения. Изпълнение на ръката в живо лабораторна среда.
Опции за персонализиране на курса
  За да поискате персонализирано обучение за този курс, моля, свържете се с нас, за да организирате.

Last Updated:

Online Elixir courses, Weekend Elixir courses, Evening Elixir training, Elixir boot camp, Elixir instructor-led, Weekend Elixir training, Evening Elixir courses, Elixir coaching, Elixir instructor, Elixir trainer, Elixir training courses, Elixir classes, Elixir on-site, Elixir private courses, Elixir one on one training

Специални оферти

No course discounts for now.

Абонамент за специалните оферти

Ние се отнасяме с Вашите данни поверително и не ги предоставяме на трети страни. Можете да промените настройките си по всяко време или да се отпишете изцяло.

НЯКОИ ОТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Bulgaria!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions