Gatsby Training Courses

Gatsby Training Courses

Онлайн или на място, водени от инструктори на живо Gatsby обучителни курсове демонстрират чрез интерактивна практическа практика как да се изградят интернет мащабирани уеб приложения, създадени за надеждна скорост с Gatsby. Обучението на Gatsby се предлага като „онлайн обучение на живо“ или „обучение на живо на място“. Онлайн обучението на живо (известно още като „дистанционно обучение на живо“) се извършва чрез интерактивен отдалечен работен плот . Обучението на живо на място може да се проведе локално в помещенията на клиента в България или в корпоративните центрове за обучение на NobleProg в България. NobleProg -- Вашият местен доставчик на обучение

Machine Translated

Oтзиви от потребители

★★★★★
★★★★★

Gatsby Course Outlines

Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
14 hours
Gatsby е предната рамка, съставена от колекция от предната инструменти, която включва React, GraphQL, Webpack и повече. С помощта на Gatsby, потребителите могат да генерират интернет скалирани уеб приложения, изградени за надеждна скорост. Това обучение, ръководено от инструктори (онлайн или онлайн) е насочено към уеб разработчиците, които искат да използват Gatsby за изграждане на уеб приложения в преден план. В края на обучението участниците ще могат да:
  Използвайте Gatsby, за да създадете уеб приложение. Създаване на PWA (Прогресивни уеб приложения) за бързи скорости на зареждане. Попълване на данни от различни източници на данни с GraphQL. Разпръскване Gatsby на уеб приложения към услуги на първо място или услуги в облака.
Формат на курса
  Интерактивна лекция и дискусия. Много упражнения и упражнения. Изпълнение на ръката в живо лабораторна среда.
Опции за персонализиране на курса
  За да поискате персонализирано обучение за този курс, моля, свържете се с нас, за да организирате.

Last Updated:

Online Gatsby courses, Weekend Gatsby courses, Evening Gatsby training, Gatsby boot camp, Gatsby instructor-led, Weekend Gatsby training, Evening Gatsby courses, Gatsby coaching, Gatsby instructor, Gatsby trainer, Gatsby training courses, Gatsby classes, Gatsby on-site, Gatsby private courses, Gatsby one on one training

Специални оферти

No course discounts for now.

Абонамент за специалните оферти

Ние се отнасяме с Вашите данни поверително и не ги предоставяме на трети страни. Можете да промените настройките си по всяко време или да се отпишете изцяло.

НЯКОИ ОТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Bulgaria!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions