IBM MobileFirst Training Courses

IBM MobileFirst Training Courses

Local instructor-led live IBM MobileFirst training courses in България.

Oтзиви от потребители

★★★★★
★★★★★

IBM MobileFirst Course Outlines

Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
21 hours
IBM MobileFirst Платформата (преди това позната като Фондация Worklight) е набор от инструменти и услуги за изграждане на корпоративни мобилни и таблетни приложения. Нейната клиент-страна API е на разположение за native iOS (Objective-C), native Android (Java), J2ME, C# native Windows Phone (C#), и JavaScript за cross-platform хибридни или мобилни уеб приложения. MobileFirst Platform е на разположение на първо място или в облака. В това обучение, ръководено от инструктори, участниците ще научат как да създават и използват платформата MobileFirst за разработване и управление на хибридни мобилни приложения въз основа на HTML5, JS и CSS. В края на обучението участниците ще могат да:
  Инсталиране и конфигуриране на MobileFirst Разработване, тестване и внедряване на транс-платформни хибридни мобилни приложения. Използвайте механизмите за сигурност MobileFirst, за да защитите приложенията. Актуализиране на приложения извън въздуха в рамките на организация, надхвърляйки необходимостта от магазини за приложения. Управление и мониторинг на мобилни приложения.
публиката
  Разработчиците
Формат на курса
  Частна лекция, частна дискусия, упражнения и тежка практика в живо лабораторна среда.
Забележка
  Това обучение се основава на Mobile Foundation 8.0. За да поискате различна версия или друга персонализация за този курс, моля, свържете се с нас, за да организирате.

Last Updated:

Online IBM MobileFirst courses, Weekend IBM MobileFirst courses, Evening IBM MobileFirst training, IBM MobileFirst boot camp, IBM MobileFirst instructor-led, Weekend IBM MobileFirst training, Evening IBM MobileFirst courses, IBM MobileFirst coaching, IBM MobileFirst instructor, IBM MobileFirst trainer, IBM MobileFirst training courses, IBM MobileFirst classes, IBM MobileFirst on-site, IBM MobileFirst private courses, IBM MobileFirst one on one training

Специални оферти

No course discounts for now.

Абонамент за специалните оферти

Ние се отнасяме с Вашите данни поверително и не ги предоставяме на трети страни. Можете да промените настройките си по всяко време или да се отпишете изцяло.

НЯКОИ ОТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Bulgaria!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions