LabVIEW Training Courses

LabVIEW Training Courses

Онлайн или на място, ръководени от инструктор курсове на живо за LabVIEW демонстрират чрез интерактивна практическа практика как да автоматизирате тестови приложения, да управлявате хардуер за системен дизайн и много повече с LabVIEW. Обучението в LabVIEW се предлага като „онлайн обучение на живо“ или „обучение на живо на място“. Онлайн обучението на живо (известно още като „дистанционно обучение на живо“) се извършва чрез интерактивен отдалечен работен плот . Обучението на живо на място може да се проведе локално в помещенията на клиента в България или в корпоративните центрове за обучение на NobleProg в България. NobleProg -- Вашият местен доставчик на обучение

Machine Translated

LabVIEW Course Outlines

Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
14 hours
LabVIEW е визуален език за програмиране за проектиране на системи и операции. LabVIEW позволява на потребителите да автоматизират тестовите приложения, да управляват хардуера за системния дизайн и др. Това обучение, ръководено от инструктори (онлайн или онлайн) е насочено към софтуерни инженери, които искат да използват LabVIEW за улесняване на автоматизираните измервания и системен дизайн. В края на обучението участниците ще могат да:
  Изграждане на приложения за контрол на системата с LabVIEW Извършване на програмиране на потока на данни за изпълнение на мулти-трейдинг и мулти-процесиране операции. Прилагане на графично програмиране в цикъла на развитие.
Формат на курса
  Интерактивна лекция и дискусия. Много упражнения и упражнения. Изпълнение на ръката в живо лабораторна среда.
Опции за персонализиране на курса
  За да поискате персонализирано обучение за този курс, моля, свържете се с нас, за да организирате.

Last Updated:

Online LabVIEW courses, Weekend LabVIEW courses, Evening LabVIEW training, LabVIEW boot camp, LabVIEW instructor-led, Weekend LabVIEW training, Evening LabVIEW courses, LabVIEW coaching, LabVIEW instructor, LabVIEW trainer, LabVIEW training courses, LabVIEW classes, LabVIEW on-site, LabVIEW private courses, LabVIEW one on one training

Специални оферти

No course discounts for now.

Абонамент за специалните оферти

Ние се отнасяме с Вашите данни поверително и не ги предоставяме на трети страни. Можете да промените настройките си по всяко време или да се отпишете изцяло.

НЯКОИ ОТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Bulgaria!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions