LibreOffice Training Courses

LibreOffice Training Courses

Local instructor-led live LibreOffice training courses in България.

LibreOffice Course Outlines

Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
14 hours
LibreOffice (известен преди като OpenOffice и StarOffice) е безплатен набор от приложения за настолна производителност с отворен код. LibreOffice предоставя богати на функции инструменти и удобен за потребителя интерфейс за подобряване на креативността и продуктивността в организациите.Това водено от инструктор обучение на живо (онлайн или на място) е насочено към ИТ екипи, които желаят да научат функциите за писане и изчисление на LibreOffice.До края на това обучение участниците ще могат:
  Научете функциите Writer и Calc или LibreOffice. Създавайте и редактирайте различни видове документи, като писма, доклади, есета и други с LibreOffice. Създавайте и управлявайте електронни таблици за извършване на изчисления, организиране на данни и създаване на диаграми с LibreOffice.
Формат на курса
  Интерактивна лекция и дискусия. Много упражнения и практика. Практическо внедряване в лабораторна среда на живо.
Опции за персонализиране на курса
  За да поискате персонализирано обучение за този курс, моля свържете се с нас, за да уговорим.
21 hours
LibreOffice (преди известен като OpenOffice и StarOffice) е свободен и отворен източник на приложения на продуктивността на desktop. LibreOffice предоставя богат инструменти с функциониране и приятелна интерфейс за подобряване на творчеството и производството в организациите.Този инструктор, живо обучение (налично или на мястото) е целена към IT групи, които искат да инсталират, мигрират и да използват LibreOffice функциони и приложения в техните организации.До края на този обучение участниците ще могат да:
  Инсталиране LibreOffice приложения за помощ на екипата да бъдат по-продуктивни. Създаване на миграция план за преместване на документите за предприятия от МС Офиса на LibreOffice. Научи LibreOffice компонентите за процесса на текста, изграждане на таблица, създаване на презентацията и наричане на векторни графики. Развити макрове и разширения за подобряване на използването и производството.
Формат на курса
  Интерактивна лекция и дискуссия. Много упражнения и практика. Въвеждане на ръце в околната среда на живна търговия.
Опции за користиране на користиране
  За да поискате приложително обучение за това курс, моля те, свържете се с нас за да се създадете.
14 hours
LibreOffice Calc е компонентът на разширението на софтуера LibreOffice. Това е транс-платформа и безплатна алтернатива на Microsoft Excel, предоставяйки пълните функции за напреднал анализ. Това обучение, ръководено от инструктори (онлайн или онлайн) е насочено към аналитици на данни, които искат да използват LibreOffice Calc за провеждане на много форми на анализ на данни (от основни до напреднали), използване на подобни функции, намерени в Excel и други софтуерни шифрове. В края на обучението участниците ще могат да:
  Инсталирайте LibreOffice комплекта на всяка операционна система. Разберете пълните функции и функционалности, налични в LibreOffice Calc. Научете как да почистите, валидирате, манипулирате и визуализирате данните в Calc. Използвайте различните функции и инструменти в Calc, за да извършите сложен анализ на данните. Получете някои съвети и разбиране за провеждането на напреднали анализи на данни.
Формат на курса
  Интерактивна лекция и дискусия. Много упражнения и упражнения. Изпълнение на ръката в живо лабораторна среда.
Опции за персонализиране на курса
  За да поискате персонализирано обучение за този курс, моля, свържете се с нас, за да организирате.

Last Updated:

Online LibreOffice courses, Weekend LibreOffice courses, Evening LibreOffice training, LibreOffice boot camp, LibreOffice instructor-led, Weekend LibreOffice training, Evening LibreOffice courses, LibreOffice coaching, LibreOffice instructor, LibreOffice trainer, LibreOffice training courses, LibreOffice classes, LibreOffice on-site, LibreOffice private courses, LibreOffice one on one training

Специални оферти

No course discounts for now.

Абонамент за специалните оферти

Ние се отнасяме с Вашите данни поверително и не ги предоставяме на трети страни. Можете да промените настройките си по всяко време или да се отпишете изцяло.

НЯКОИ ОТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Bulgaria!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions