Lumen Training Courses

Lumen Training Courses

Онлайн или на място, ръководени от инструктор курсове на живо за Lumen демонстрират чрез интерактивна практическа практика как да използвате Lumen за изграждане на базирани на Laravel микроуслуги и приложения. Обучението Lumen се предлага като „онлайн обучение на живо“ или „обучение на живо на място“. Онлайн обучението на живо (известно още като „дистанционно обучение на живо“) се извършва чрез интерактивен отдалечен работен плот . Обучението на живо на място може да се проведе локално в помещенията на клиента в България или в корпоративните центрове за обучение на NobleProg в България. Lumen е известен също като Laravel Lumen. NobleProg -- Вашият местен доставчик на обучение

Machine Translated

Oтзиви от потребители

★★★★★
★★★★★

Lumen Course Outlines

Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
14 hours
Lumen е рамка за микросервиси с отворен код, базирана на Laravel. Той се използва за изграждане на бързи и високопроизводителни уеб приложения и АПИ с PHP микрофреми. Това обучение, ръководено от инструктори (онлайн или онлайн) е насочено към разработчици, които искат да използват Lumen за изграждане на Laravel базирани микросервиси и приложения. В края на обучението участниците ще могат да:
  Създаване на необходимата среда за развитие, за да започне разработването на микрослужби с Lumen. Разберете ползите от прилагането на микрослужби с помощта на Lumen и PHP. Извършване и изпълнение на функциите и операциите на микрослужбите с помощта на Lumen рамка. Защита и контрол на достъпа до архитектите на микрослужбите чрез изграждане на защитни слоеве.
Формат на курса
  Интерактивна лекция и дискусия. Много упражнения и упражнения. Изпълнение на ръката в живо лабораторна среда.
Опции за персонализиране на курса
  За да поискате персонализирано обучение за този курс, моля, свържете се с нас, за да организирате.

Last Updated:

Online Lumen courses, Weekend Lumen courses, Evening Lumen training, Lumen boot camp, Lumen instructor-led, Weekend Lumen training, Evening Lumen courses, Lumen coaching, Lumen instructor, Lumen trainer, Lumen training courses, Lumen classes, Lumen on-site, Lumen private courses, Lumen one on one training

Специални оферти

No course discounts for now.

Абонамент за специалните оферти

Ние се отнасяме с Вашите данни поверително и не ги предоставяме на трети страни. Можете да промените настройките си по всяко време или да се отпишете изцяло.

НЯКОИ ОТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Bulgaria!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions