Metaverse Training Courses

Metaverse Training Courses

Онлайн или на място, водени от инструктори обучителни курсове на живо Metaverse демонстрират чрез интерактивна практическа практика как да станете бъдещ разработчик и участник в Metaverse чрез изграждане на интерактивни симулации и преживявания в AR, VR и блокчейн. Обучението в Metaverse се предлага като „онлайн обучение на живо“ или „обучение на живо на място“. Онлайн обучението на живо (известно още като „дистанционно обучение на живо“) се извършва чрез интерактивен отдалечен работен плот . Обучението на живо на място може да се проведе локално в помещенията на клиента в България или в корпоративните центрове за обучение на NobleProg в България. NobleProg -- Вашият местен доставчик на обучение

Machine Translated

Metaverse Course Outlines

Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
14 hours
Metaverse е съвместно съществуване между виртуални и физически пространства, където индивидите могат да взаимодействат, да социализират и да обменят стоки или други цифрови активи. Той използва технологии за цифрова реалност, като например augmented reality (AR), виртуална реалност (VR), криптовалута, игри, социални медии и т.н. Това обучение, ръководено от инструктори, е насочено към разработчици, които желаят да станат бъдещи разработчици и съдействащи за Metaverse чрез изграждане на интерактивни симулации и преживявания в AR, VR и блокчейн. В края на обучението участниците ще могат да:
  Разбиране на дефинициите, основните концепции и основите на Metaverse. Запознайте се с инструментите и софтуера на разработчиците за Metaverse (Unreal Engine, Unity, Blender, и т.н.) Научете как да изградите 3D симулации и приложения в AR и VR. Научете за технологията Metaverse в дълбочина (Gaming, Web3, Blockchain, и NFTs). Получете информация за практичните случаи на употреба, сценарии и бъдещето на Metaverse.
Формат на курса
  Интерактивна лекция и дискусия. Много упражнения и упражнения. Изпълнение на ръката в живо лабораторна среда.
Опции за персонализиране на курса
  За да поискате персонализирано обучение за този курс, моля, свържете се с нас, за да организирате.

Last Updated:

Online Metaverse courses, Weekend Metaverse courses, Evening Metaverse training, Metaverse boot camp, Metaverse instructor-led, Weekend Metaverse training, Evening Metaverse courses, Metaverse coaching, Metaverse instructor, Metaverse trainer, Metaverse training courses, Metaverse classes, Metaverse on-site, Metaverse private courses, Metaverse one on one training

Специални оферти

No course discounts for now.

Абонамент за специалните оферти

Ние се отнасяме с Вашите данни поверително и не ги предоставяме на трети страни. Можете да промените настройките си по всяко време или да се отпишете изцяло.

НЯКОИ ОТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Bulgaria!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions