MLflow Training Courses

MLflow Training Courses

Онлайн или на място, водени от инструктори на живо MLflow курсове за обучение демонстрират чрез интерактивна практическа практика как да използвате MLflow за рационализиране и управление на жизнения цикъл на машинно обучение. Обучението MLflow се предлага като „онлайн обучение на живо“ или „обучение на живо на място“. Онлайн обучението на живо (известно още като „дистанционно обучение на живо“) се извършва чрез интерактивен отдалечен работен плот . Обучението на живо на място може да се проведе локално в помещенията на клиента в България или в корпоративните центрове за обучение на NobleProg в България. NobleProg -- Вашият местен доставчик на обучение

Machine Translated

MLflow Course Outlines

Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
21 hours
MLflow е платформа с отворен код за усъвършенстване и управление на жизнения цикъл на машинното обучение. Той поддържа всяка ML (машинно обучение) библиотека, алгоритъм, инструмент за внедряване или език. Просто добавете MLflow към съществуващия си ML код, за да споделите кода през всяка ML библиотека, която се използва в рамките на вашата организация. Това обучение, ръководено от инструктори (онлайн или онлайн) е насочено към учени на данни, които искат да преминат извън изграждането на ML модели и да оптимизират процеса на създаване, проследяване и внедряване на ML модели. В края на обучението участниците ще могат да:
  Инсталиране и конфигуриране на MLflow и свързани с ML библиотеки и рамки. Оценяване на значението на проследимостта, възпроизвеждаемостта и разпространението на модел ML Разработване на ML модели на различни публични облаци, платформи или на предварителни сървъри. Скалирайте процеса на внедряване на МЛ, за да подхождате на многобройни потребители, които си сътрудничат по проект. Създаване на централен регистър за експериментиране, възпроизвеждане и внедряване на ML модели.
Формат на курса
  Интерактивна лекция и дискусия. Много упражнения и упражнения. Изпълнение на ръката в живо лабораторна среда.
Опции за персонализиране на курса
  За да поискате персонализирано обучение за този курс, моля, свържете се с нас, за да организирате.

Last Updated:

Online MLflow courses, Weekend MLflow courses, Evening MLflow training, MLflow boot camp, MLflow instructor-led, Weekend MLflow training, Evening MLflow courses, MLflow coaching, MLflow instructor, MLflow trainer, MLflow training courses, MLflow classes, MLflow on-site, MLflow private courses, MLflow one on one training

Специални оферти

No course discounts for now.

Абонамент за специалните оферти

Ние се отнасяме с Вашите данни поверително и не ги предоставяме на трети страни. Можете да промените настройките си по всяко време или да се отпишете изцяло.

НЯКОИ ОТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Bulgaria!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions