MuleSoft Training Courses

MuleSoft Training Courses

Онлайн или на място, водени от инструктори обучителни курсове на MuleSoft на живо демонстрират чрез интерактивна практическа практика как да използвате MuleSoft за проектиране, изграждане и управление на API и интеграции. Обучението на MuleSoft се предлага като „онлайн обучение на живо“ или „обучение на живо на място“. Онлайн обучението на живо (известно още като „дистанционно обучение на живо“) се извършва чрез интерактивен отдалечен работен плот . Обучението на живо на място може да се проведе локално в помещенията на клиента в България или в корпоративните центрове за обучение на NobleProg в България. NobleProg -- Вашият местен доставчик на обучение

Machine Translated

Oтзиви от потребители

★★★★★
★★★★★

MuleSoft Course Outlines

Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
14 hours
MuleSoft Anypoint Platform е унифицирана платформа за интеграция за проектиране, разработване и управление на АПИ. Тя позволява свързаност между устройства, данни, услуги и приложения както в облака, така и на място. Това обучение, ръководено от инструктори (онлайн или онлайн) е насочено към разработчици, които искат да използват MuleSoft Anypoint Platform за проектиране, изграждане и управление на APIs и интеграции по-бързо в сигурна и универсална платформа. В края на обучението участниците ще могат да:
  Създайте необходимата среда за развитие, за да започнете разработването на АПИ с платформата MuleSoft Anypoint. Разберете характеристиките и архитектурата на MuleSoft Anypoint Platform. Научете как да проектирате, изграждате, управлявате и разпространявате АПИ с платформата AnyPoint. Научете ролята на всеки компонент в изграждането на интеграции и АПИ. Свържете се с бази данни и трансформирайте данни с помощта на АПИ. Управление на достъпа до API чрез създаване и разпространение на API прокси.
Формат на курса
  Интерактивна лекция и дискусия. Много упражнения и упражнения. Изпълнение на ръката в живо лабораторна среда.
Опции за персонализиране на курса
  За да поискате персонализирано обучение за този курс, моля, свържете се с нас, за да организирате.

Last Updated:

Online MuleSoft courses, Weekend MuleSoft courses, Evening MuleSoft training, MuleSoft boot camp, MuleSoft instructor-led, Weekend MuleSoft training, Evening MuleSoft courses, MuleSoft coaching, MuleSoft instructor, MuleSoft trainer, MuleSoft training courses, MuleSoft classes, MuleSoft on-site, MuleSoft private courses, MuleSoft one on one training

Специални оферти

No course discounts for now.

Абонамент за специалните оферти

Ние се отнасяме с Вашите данни поверително и не ги предоставяме на трети страни. Можете да промените настройките си по всяко време или да се отпишете изцяло.

НЯКОИ ОТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Bulgaria!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions