OpenDJ Training Courses

OpenDJ Training Courses

Онлайн или на място, водени от инструктор курсове за обучение на OpenDJ на живо демонстрират чрез интерактивна практическа практика как да използвате OpenDJ за управление на потребителските идентификационни данни на организация в производствена среда. OpenDJ обучението се предлага като „онлайн обучение на живо“ или „обучение на живо на място“. Онлайн обучението на живо (известно още като „дистанционно обучение на живо“) се извършва чрез интерактивен отдалечен работен плот . Обучението на живо на място може да се проведе локално в помещенията на клиента в България или в корпоративните центрове за обучение на NobleProg в България. NobleProg -- Вашият местен доставчик на обучение

Machine Translated

OpenDJ Course Outlines

Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
14 hours
OpenDJ е услуга за директории, съответстваща на LDAPv3, използвана за съхранение и управление на самоличността. Това обучение, ръководено от инструктори (онлайн или онлайн) е насочено към системни администратори, които искат да използват OpenDJ за управление на потребителските идентификации на своята организация в производствена среда. В края на обучението участниците ще могат да:
  Настройка и настройка OpenDJ. Поддържайте OpenDJ сървър, включително мониторинг, решаване на проблеми и оптимизиране за изпълнението. Създаване и управление на множество OpenDJ бази данни. Направете резервни копии и мигрирайте на сървър OpenDJ.
Формат на курса
  Интерактивна лекция и дискусия. Много упражнения и упражнения. Изпълнение на ръката в живо лабораторна среда.
Опции за персонализиране на курса
  За да поискате персонализирано обучение за този курс, моля, свържете се с нас, за да организирате.

Last Updated:

Online OpenDJ courses, Weekend OpenDJ courses, Evening OpenDJ training, OpenDJ boot camp, OpenDJ instructor-led, Weekend OpenDJ training, Evening OpenDJ courses, OpenDJ coaching, OpenDJ instructor, OpenDJ trainer, OpenDJ training courses, OpenDJ classes, OpenDJ on-site, OpenDJ private courses, OpenDJ one on one training

Специални оферти

No course discounts for now.

Абонамент за специалните оферти

Ние се отнасяме с Вашите данни поверително и не ги предоставяме на трети страни. Можете да промените настройките си по всяко време или да се отпишете изцяло.

НЯКОИ ОТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Bulgaria!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions