Q# Training Courses

Q# Training Courses

Онлайн или на място, водени от инструктор на живо Q# (Q-sharp или Q-sharp) обучителни курсове демонстрират чрез интерактивна практическа практика как да използвате Q# за изразяване на квантови алгоритми. Q# обучението се предлага като „онлайн обучение на живо“ или „обучение на живо на място“. Онлайн обучението на живо (известно още като „дистанционно обучение на живо“) се извършва чрез интерактивен отдалечен работен плот . Обучението на живо на място може да се проведе локално в помещенията на клиента в България или в корпоративните центрове за обучение на NobleProg в България. NobleProg -- Вашият местен доставчик на обучение

Machine Translated

Q# Course Outlines

Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
14 hours
Квантовите компютри са машини, изградени на принципите на квантовата механика. За разлика от класическите компютри, които разчитат на битове, които могат да съществуват само в един от два състояния (0 или 1), квантовите компютри използват квантовите битове, които могат да съществуват в няколко състояния наведнъж. Поради това се очаква квантовите компютри да обработват алгоритми и да решават проблеми много по-бързо от класическите компютри. Q# е език за програмиране, създаден от Microsoft специално за квантовите компютри. В този инструктор-управлява, на живо обучение, участниците ще научат основите на квантовата компютърност и Q# като те стъпват през развитието на прости квантови програми. В края на обучението участниците ще могат да:
  Инсталиране и конфигуриране на Microsoft Quantum Development Kit. Разбиране на понятията зад квантовата компютърност. Изграждане, тестване, изпълнение и решаване на проблеми на квантовата програма с помощта на Q#, Visual Studio и локален квантовен компютър симулатор.
публиката
  Разработчиците
Формат на курса
  Частна лекция, частна дискусия, упражнения и тежка практика
Забележка
  За да поискате персонализирано обучение за този курс, моля, свържете се с нас, за да организирате.

Last Updated:

Online Q# courses, Weekend Q# courses, Evening Q# training, Q# boot camp, Q# instructor-led, Weekend Q# training, Evening Q# courses, Q# coaching, Q# instructor, Q# trainer, Q# training courses, Q# classes, Q# on-site, Q# private courses, Q# one on one training

Специални оферти

No course discounts for now.

Абонамент за специалните оферти

Ние се отнасяме с Вашите данни поверително и не ги предоставяме на трети страни. Можете да промените настройките си по всяко време или да се отпишете изцяло.

НЯКОИ ОТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Bulgaria!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions