Quarkus Training Courses

Quarkus Training Courses

Онлайн или на място, водени от инструктори обучителни курсове на живо Quarkus демонстрират чрез интерактивна практическа практика как да използвате Quarkus за изграждане, тестване и внедряване на приложения, напълно задвижвани с Java, но с по-малко използване на ресурси. Обучението на Quarkus се предлага като „онлайн обучение на живо“ или „обучение на живо на място“. Онлайн обучението на живо (известно още като „дистанционно обучение на живо“) се извършва чрез интерактивен отдалечен работен плот . Обучението на живо на място може да се проведе локално в помещенията на клиента в България или в корпоративните центрове за обучение на NobleProg в България. NobleProg -- Вашият местен доставчик на обучение

Machine Translated

Oтзиви от потребители

★★★★★
★★★★★

Quarkus Course Outlines

Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
14 hours
Quarkus е отворен код Java рамка, предназначена за разработване на Kubernetes-родени и облачно-родени приложения. Той осигурява пълна гама от възможности, които са оптимизирани за бързо стартиране, ниско използване на паметта и ефективно съставяне на кодове и работно време. Това обучение, ръководено от инструктори (онлайн или онлайн) е насочено към разработчици, които искат да използват Quarkus за изграждане, тестване и внедряване на приложения, напълно снабдени с Java, но с по-малко използване на ресурси. В края на обучението участниците ще могат да:
  Създайте необходимата среда за развитие, за да започнете разработването на приложения с Quarkus. Изграждане, съставяне и изпълнение на приложения в местния режим с помощта на GraalVM. Използвайте Quarkus инструменти и разширения за изграждане на коренни приложения с помощта на Maven. Контейнериране, изпълнение и разпространение на приложения с Docker.
Формат на курса
  Интерактивна лекция и дискусия. Много упражнения и упражнения. Изпълнение на ръката в живо лабораторна среда.
Опции за персонализиране на курса
  Този курс се фокусира върху Quarkus, но други софтуерни инструменти, като Apache Maven, GraalVM и Docker могат да бъдат необходими. Моля, уведомете ни, ако имате някакви специфични изисквания. За да поискате персонализирано обучение за този курс, моля, свържете се с нас, за да организирате.

Last Updated:

Online Quarkus courses, Weekend Quarkus courses, Evening Quarkus training, Quarkus boot camp, Quarkus instructor-led, Weekend Quarkus training, Evening Quarkus courses, Quarkus coaching, Quarkus instructor, Quarkus trainer, Quarkus training courses, Quarkus classes, Quarkus on-site, Quarkus private courses, Quarkus one on one training

Специални оферти

No course discounts for now.

Абонамент за специалните оферти

Ние се отнасяме с Вашите данни поверително и не ги предоставяме на трети страни. Можете да промените настройките си по всяко време или да се отпишете изцяло.

НЯКОИ ОТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Bulgaria!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions