Red Hat 3Scale Training Courses

Red Hat 3Scale Training Courses

Онлайн или на място, ръководени от инструктор курсове на живо за Red Hat 3Scale демонстрират чрез интерактивна практическа практика как да използвате Red Hat 3Scale за изграждане, разпространение, управление и монетизиране на API, като същевременно запазвате контрола върху използването, сигурността и поддръжката на жизнения цикъл на API. Обучението Red Hat 3Scale се предлага като „онлайн обучение на живо“ или „обучение на живо на място“. Онлайн обучението на живо (известно още като „дистанционно обучение на живо“) се извършва чрез интерактивен отдалечен работен плот . Обучението на живо на място може да се проведе локално в помещенията на клиента в България или в корпоративните центрове за обучение на NobleProg в България. Red Hat 3Scale е известен още като 3Scale. NobleProg -- Вашият местен доставчик на обучение

Machine Translated

Oтзиви от потребители

★★★★★
★★★★★

Red Hat 3Scale Course Outlines

Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
14 hours
3Scale или Red Hat 3Scale е платформа за инфраструктура за управление на API. Той помага да се улесни управлението на АПИ, които са изградени и интегрирани на първо място, в облака или на всяка комбинация от двете. Това обучение, ръководено от инструктори (онлайн или онлайн) е насочено към разработчици и поддръжници, които искат да използват Red Hat 3Scale за изграждане, разпространение, управление и монетизиране на API, като същевременно поддържат контрол върху използването, сигурността и поддръжката на API жизнения цикъл. В края на обучението участниците ще могат да:
  Създайте необходимата среда за развитие, за да започнете да управлявате АПИ с Red Hat 3Scale. Разберете характеристиките и архитектурата на 3Scale API управление. Научете как да създавате, управлявате и монетизирате АПИ. Използвайте портала на разработчиците, за да публикувате АПИ, да конфигурирате потоците на абонаменти и достъп до клиенти. Научете как да направите приемането на АПИ ефективно и безопасно. Определяне и изпълнение на уебсайтове, за да се предоставят уведомления в реално време.
Формат на курса
  Интерактивна лекция и дискусия. Много упражнения и упражнения. Изпълнение на ръката в живо лабораторна среда.
Опции за персонализиране на курса
  За да поискате персонализирано обучение за този курс, моля, свържете се с нас, за да организирате.

Last Updated:

Online Red Hat 3Scale courses, Weekend Red Hat 3Scale courses, Evening Red Hat 3Scale training, Red Hat 3Scale boot camp, Red Hat 3Scale instructor-led, Weekend Red Hat 3Scale training, Evening Red Hat 3Scale courses, Red Hat 3Scale coaching, Red Hat 3Scale instructor, Red Hat 3Scale trainer, Red Hat 3Scale training courses, Red Hat 3Scale classes, Red Hat 3Scale on-site, Red Hat 3Scale private courses, Red Hat 3Scale one on one training

Специални оферти

No course discounts for now.

Абонамент за специалните оферти

Ние се отнасяме с Вашите данни поверително и не ги предоставяме на трети страни. Можете да промените настройките си по всяко време или да се отпишете изцяло.

НЯКОИ ОТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Bulgaria!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions