Shopify Training Courses

Shopify Training Courses

Онлайн или на място, водени от инструктор курсове за обучение на Shopify на живо демонстрират чрез интерактивна практическа практика как да използвате Shopify за проектиране, разработване и управление на разширени приложения за електронна търговия в мащаб. Shopify обучението се предлага като „онлайн обучение на живо“ или „обучение на живо на място“. Онлайн обучението на живо (известно още като „дистанционно обучение на живо“) се извършва чрез интерактивен отдалечен работен плот . Обучението на живо на място може да се проведе локално в помещенията на клиента в България или в корпоративните центрове за обучение на NobleProg в България. NobleProg -- Вашият местен доставчик на обучение

Machine Translated

Shopify Course Outlines

Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
14 hours
Shopify е платформа за електронна търговия, която предоставя пълни CMS функции за управление на малки и големи онлайн предприятия. Това обучение, ръководено от инструктори (онлайн или онлайн) е насочено към разработчици, които искат да използват Shopify за проектиране, разработване и управление на разширени приложения за електронна търговия в мащаб. В края на обучението участниците ще могат да:
  Създайте необходимата среда за развитие, за да започнете разработването на приложения Shopify. Разберете характеристиките и архитектурата на Shopify платформата за електронна търговия. Разберете основните принципи на електронната търговия и как да изградите бизнес с Shopify. Научете как да създадете Shopify приложение, като използвате Shopify CLI, Polaris, App Bridge и GraphQL. Изградете REST APIs, за да разширите и разширите функционалността на Shopify приложения. Научете инструментите и най-добрите практики при разработването на Shopify приложения. 
Формат на курса
  Интерактивна лекция и дискусия. Много упражнения и упражнения. Изпълнение на ръката в живо лабораторна среда.
Опции за персонализиране на курса
  За да поискате персонализирано обучение за този курс, моля, свържете се с нас, за да организирате.

Last Updated:

Online Shopify courses, Weekend Shopify courses, Evening Shopify training, Shopify boot camp, Shopify instructor-led, Weekend Shopify training, Evening Shopify courses, Shopify coaching, Shopify instructor, Shopify trainer, Shopify training courses, Shopify classes, Shopify on-site, Shopify private courses, Shopify one on one training

Специални оферти

No course discounts for now.

Абонамент за специалните оферти

Ние се отнасяме с Вашите данни поверително и не ги предоставяме на трети страни. Можете да промените настройките си по всяко време или да се отпишете изцяло.

НЯКОИ ОТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Bulgaria!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions