Software-Defined Networking (SDN) Training Courses

Software-Defined Networking (SDN) Training Courses

Local instructor-led live Software-Defined Networking (SDN) training courses in България.

Oтзиви от потребители

★★★★★
★★★★★

Software-Defined Networking (SDN) Course Outlines

Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
14 hours
Целта на този курс е двойно - да придобият солидни знания за OpenStack архитектура и да придобият задълбочени умения за решаване на проблеми. В архитектурната част ще научите как да проектирате хардуера за публичния и частния облак, да подготвите високодостъпна контролна плоча, да изберете правилния размер на вкусовете и безопасно да преобладавате облачните ресурси, наред с други неща. Получаването на знания за вътрешните елементи на Неутрон (Networking Служба) е още една съществена част от OpenStack архитектурата. След това участникът ще бъде въведен в методи за решаване на проблеми в OpenStack кластери, започвайки от общи съвети, чрез мрежово решаване на проблеми до каветите на основните OpenStack услуги. Около 75% от курса се състои от практични работилници в реалната OpenStack среда за обучение.
28 hours
Курсът е цялостно обучение на OpenStack. Тя започва с въвеждането на системата, а след това чрез практични работилници тя дава практически познания за управлението на частни облаци въз основа на OpenStack, най-накрая решаване на проблеми и напреднали, архитектурни теми са налице. Целта на този курс е да се запознаят с OpenStack екосистемата, както и да се даде силен фон за по-нататъшно разширяване и преработване на OpenStack облаците. Курсът включва всички теми, необходими за завършване на сертификата OpenStack Администратор изпит. 75% от курса се основава на практическа работилница в реалната OpenStack среда за обучение.
35 hours
Курсът е цялостно обучение за OpenStack, разширена версия на курса OpenStack Bootcamp включва допълнителни изследвания, решаване на проблеми и тестови задачи. Разширено съдържание се издига в смело в извода на курса. Това започва с въвеждането на системата, а след това чрез практически работилници тя дава практически познания за управлението на частни облаци въз основа на OpenStack, най-накрая решаване на проблеми и напреднали, архитектурни теми са налице. Целта на този курс е да се запознаят с OpenStack екосистемата, както и да се даде силен фон за по-нататъшно разширяване и преработване на OpenStack облаците. Курсът включва всички теми, необходими за завършване на сертификата OpenStack Администратор изпит. 75% от курса се основава на практическа работилница в реалната OpenStack среда за обучение. След курса участниците получават всички материали и среда за обучение за самостоятелно изучаване и функционалност/решаване на проблеми.
14 hours
Курсът осигурява практически познания за OpenStack и частна облачна сигурност. Започва от въвеждането на системата, след което участниците получават практически познания за сигурността в частни облаци и осигуряването на OpenStack инсталация.
21 hours
Курсът е задълбочено обучение по OpenStack работа в мрежа. Започва с въведението в OpenStack и неговата архитектура, след което изяснява основните OpenStack проекти като услуга за идентичност (Keystone), услуга за изображения (Glance), изчислителна услуга (Nova), блоково съхранение (Cinder), за да се опише обкръжението на мрежите в OpenStack и се фокусират основно върху Networking проект (Neutron). Инфраструктурата на виртуалната мрежа е описана и базирана на проекта Open Virtual Network, Open vSwitch и OpenFlow. Целта на курса е да разбере основните операции и архитектура на OpenStack, както и да запознае участниците с различни мрежови технологии зад OpenStack, като разшири информацията за OVN и основните потоци, ресурси и инструменти.Опции за персонализиранеОбучението може да бъде договорено за 2 дни, като се фокусира върху основните аспекти, подходящи за клиента. Обучението може да бъде разширено и по отношение на теми за администриране, проектиране, работа в мрежа и/или отстраняване на проблеми, свързани с OpenStack внедрявания. Възможно е да се опишат други основни SDN решения като Linux Bridge или OvS.
28 hours
In this instructor-led, live training in България (online or onsite), participants will learn how to use ONAP to automate networking services. By the end of this training, participants will be able to:
 • Understand, install and configure the various components in the ONAP ecosystem.
 • Carry out real-time, policy-driven orchestration and automation of physical and virtual network functions.
 • Design, create, orchestrate, and monitor VNFs, SDNs and other network services.
 • Efficiently manage the entire networking lifecycle using a software-driven approach.
 • Develop, deploy, and scale a network using the latest open source technologies and practices.
14 hours
Linux е основна операционна система за SDN (софтуерно дефинирани мрежови) инструменти. Създаването на Linux услуги за мрежи позволява функции като автоматизирано поддръжка на мрежата, конфигуриране и тестване на сървъри и др. Това обучение, ръководено от инструктори (онлайн или онлайн) е насочено към мрежови инженери, които искат да използват Linux за мрежово инженерство. В края на обучението участниците ще могат да:
  Създаване на Linux услуги за мрежа. Заменете превключвателите с Linux превключватели. Използвайте команди Linux за управление на процесите. Конфигурирайте SDN, за да автоматизирате поддържането на мрежата.
Формат на курса
  Интерактивна лекция и дискусия. Много упражнения и упражнения. Изпълнение на ръката в живо лабораторна среда.
Опции за персонализиране на курса
  За да поискате персонализирано обучение за този курс, моля, свържете се с нас, за да организирате.
21 hours
Open Network Automation Platform (ONAP) е софтуерно решение с отворен код, което автоматизира мрежовите компоненти за различни услуги за големи данни. ONAP се състои от подсистеми, като например проектиране и рамки за работа, които отварят възможности за виртуализация за телекомуникационните индустрии. С характеристиките на ONAP's, потребителите могат ефективно да постигнат различни нива на технологична зрялост, докато прилагат системни подобрения. Това обучение, ръководено от инструктори (онлайн или онлайн) е насочено към телекомуникационни инженери, разработчици и ИТ персонал, които искат да използват ONAP и да оптимизират функциите на телекомуникационната мрежа. В края на обучението участниците ще могат да:
  Инсталирайте платформата за автоматизация на отворена мрежа и конфигурирайте необходимите рамки. Разберете компонентите и концепциите, които са основни за ONAP околната среда. Изграждане и автоматизиране на функциите на физическата и виртуалната телекомуникационна мрежа. Управление и оптимизиране на жизнения цикъл на системи и операции, изпълнени чрез ONAP. Преодоляване на характеристиките на ONAP и преодоляване на предизвикателствата за телекомуникационни приложения.
Формат на курса
  Интерактивна лекция и дискусия. Много упражнения и упражнения. Изпълнение на ръката в живо лабораторна среда.
Опции за персонализиране на курса
  За да поискате персонализирано обучение за този курс, моля, свържете се с нас, за да организирате.
28 hours
Софтуерно дефиниран Networking (SDN) е софтуерно базиран подход към мрежата, който използва програмни методи за управление, контрол и оптимизиране на мрежовите ресурси в централизирана система. Това обучение, ръководено от инструктори (онлайн или онлайн) е насочено към системни администратори, мрежови инженери и разработчици, които искат да инсталира, конфигурират и управляват контролери, приложения и мрежови устройства в рамките на SDN. В края на обучението участниците ще могат да:
  Създаване на виртуална мрежа. Създаване на приложения. Използвайте контролери, за да управлявате софтуерно дефинирана мрежа.
Формат на курса
  Интерактивна лекция и дискусия. Много упражнения и упражнения. Изпълнение на ръката в живо лабораторна среда.
Опции за персонализиране на курса
  За да поискате персонализирано обучение за този курс, моля, свържете се с нас, за да организирате.

Last Updated:

Online Software-Defined Networking (SDN) courses, Weekend Software-Defined Networking (SDN) courses, Evening Software-Defined Networking (SDN) training, Software-Defined Networking (SDN) boot camp, Software-Defined Networking (SDN) instructor-led, Weekend Software-Defined Networking (SDN) training, Evening Software-Defined Networking (SDN) courses, Software-Defined Networking (SDN) coaching, Software-Defined Networking (SDN) instructor, Software-Defined Networking (SDN) trainer, Software-Defined Networking (SDN) training courses, Software-Defined Networking (SDN) classes, Software-Defined Networking (SDN) on-site, Software-Defined Networking (SDN) private courses, Software-Defined Networking (SDN) one on one training

Специални оферти

No course discounts for now.

Абонамент за специалните оферти

Ние се отнасяме с Вашите данни поверително и не ги предоставяме на трети страни. Можете да промените настройките си по всяко време или да се отпишете изцяло.

НЯКОИ ОТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Bulgaria!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions