Svelte Training Courses

Svelte Training Courses

Онлайн или на място, водени от инструктори на живо курсове за обучение на Svelte демонстрират чрез интерактивна практическа практика как да създавате предни приложения и потребителски интерфейси със Svelte. Обучението на Svelte се предлага като „онлайн обучение на живо“ или „обучение на живо на място“. Онлайн обучението на живо (известно още като „дистанционно обучение на живо“) се извършва чрез интерактивен отдалечен работен плот . Обучението на живо на място може да се проведе локално в помещенията на клиента в България или в корпоративните центрове за обучение на NobleProg в България. NobleProg -- Вашият местен доставчик на обучение

Machine Translated

Oтзиви от потребители

★★★★★
★★★★★

Svelte Course Outlines

Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
14 hours
Svelte е рамка за преден компонент с отворен код, която предоставя модерна среда за изграждане на статични уеб приложения и компоненти за многократна употреба за всякакъв вид проекти.Това водено от инструктор обучение на живо (онлайн или на място) е насочено към разработчици на средно ниво, които искат да научат напреднали концепции и функции на Svelte за разработване на уеб приложения.До края на това обучение участниците ще могат:
  Използвайте усъвършенствани техники за разработване на Svelte приложения. Разработвайте уеб приложения с рамката Svelte. Бързо прототипирайте с TailwindCSS и DaisyUI.
Формат на курса
  Интерактивна лекция и дискусия. Много упражнения и практика. Практическо внедряване в лабораторна среда на живо.
Опции за персонализиране на курса
  За да поискате персонализирано обучение за този курс, моля свържете се с нас, за да уговорим.
14 hours
Svelte е компилатор за изграждане на потребителски интерфейси. Тя се различава от рамки като React и Vue в това, че тя конвертира код за приложение в JavaScript по време на изграждане, вместо да го тълкува по време на работа. Тя не използва виртуална DOM. Това обучение, ръководено от инструктори, е насочено към разработчици, които искат да използват Svelte за разработване на уеб приложения, които са по-бързи от React приложения и са по-лесни за изграждане. В края на обучението участниците ще могат да:
  Започнете да пишете уеб приложение бързо и с минимален надвод. Напишете уеб приложения, които се справят със състоянието, без да разчитате на външни зависимости или плагини. Използвайте функции като стил на обхвата, за да елиминирате необходимостта от допълнителни разширения и персонализиран синтакс за CSS. Изградете самостоятелни Svelte компоненти и ги интегрирайте в кодовата база на съществуващ React проект.
Формат на курса
  Интерактивна лекция и дискусия. Много упражнения и упражнения. Изпълнение на ръката в живо лабораторна среда.
Опции за персонализиране на курса
  За да поискате персонализирано обучение за този курс, моля, свържете се с нас, за да организирате.
14 hours
Svelte.js е JavaScript компилер за генериране на ефективен код, който подобрява изпълнението на клиента по време на работа. С помощта на Svelte.js, потребителите могат да създават frontend приложения и потребителски интерфейси. Това обучение, ръководено от инструктори (онлайн или онлайн) е насочено към уеб разработчици, които искат да използват Svelte.js за напреднали разработки. В края на обучението участниците ще могат да:
  Разработване на frontend приложения и потребителски интерфейси с Sveltes.js. Предоставяне на уеб приложение на сървър за подобряване на SEO. Използвайте Svelete.js като алтернатива на React.js, Angular и Vue.js.
Формат на курса
  Интерактивна лекция и дискусия. Много упражнения и упражнения. Изпълнение на ръката в живо лабораторна среда.
Опции за персонализиране на курса
  За да поискате персонализирано обучение за този курс, моля, свържете се с нас, за да организирате.

Last Updated:

Online Svelte courses, Weekend Svelte courses, Evening Svelte training, Svelte boot camp, Svelte instructor-led, Weekend Svelte training, Evening Svelte courses, Svelte coaching, Svelte instructor, Svelte trainer, Svelte training courses, Svelte classes, Svelte on-site, Svelte private courses, Svelte one on one training

Специални оферти

No course discounts for now.

Абонамент за специалните оферти

Ние се отнасяме с Вашите данни поверително и не ги предоставяме на трети страни. Можете да промените настройките си по всяко време или да се отпишете изцяло.

НЯКОИ ОТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Bulgaria!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions