TinaCMS Training Courses

TinaCMS Training Courses

Онлайн или на място, ръководени от инструктор курсове на живо за TinaCMS демонстрират чрез интерактивна практическа практика как да използвате TinaCMS за създаване, редактиране, преглед и публикуване на съдържание на уебсайт в реално време. Обучението на TinaCMS се предлага като „онлайн обучение на живо“ или „обучение на живо на място“. Онлайн обучението на живо (известно още като „дистанционно обучение на живо“) се извършва чрез интерактивен отдалечен работен плот . Обучението на живо на място може да се проведе локално в помещенията на клиента в България или в корпоративните центрове за обучение на NobleProg в България. NobleProg -- Вашият местен доставчик на обучение

Machine Translated

TinaCMS Course Outlines

Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
7 hours
TinaCMS  е инструмент за редактиране с отворен код за управление на съдържанието на уебсайта. Той осигурява удобен за потребителя интерфейс, който използва работен поток на Git и може да бъде изграден на върха на React компоненти. Този инструктор-управляван, живо обучение (онсайт или дистанционно) е насочен към уеб разработчици или уеб мениджъри на съдържание, които искат да използват TinaCMS за създаване, редактиране, преглед и публикуване на съдържание на уебсайта в реално време, като същевременно поддържат контрол върху източния код. В края на обучението участниците ще могат да:
  Създайте необходимата среда за развитие, за да започнете да използвате TinaCMS. Създаване, редактиране и персонализиране на уеб страници директно от уеб УИ. Управлявайте редактора, като конфигурирате APIs от източния код.  Интегриране на други източници на данни, работни потоци и плагини, за да се разшири функционалността.
Формат на курса
  Интерактивна лекция и дискусия. Много упражнения и упражнения. Изпълнение на ръката в живо лабораторна среда.
Опции за персонализиране на курса
  За да поискате персонализирано обучение за този курс, моля, свържете се с нас, за да организирате.

Last Updated:

Online TinaCMS courses, Weekend TinaCMS courses, Evening TinaCMS training, TinaCMS boot camp, TinaCMS instructor-led, Weekend TinaCMS training, Evening TinaCMS courses, TinaCMS coaching, TinaCMS instructor, TinaCMS trainer, TinaCMS training courses, TinaCMS classes, TinaCMS on-site, TinaCMS private courses, TinaCMS one on one training

Специални оферти

No course discounts for now.

Абонамент за специалните оферти

Ние се отнасяме с Вашите данни поверително и не ги предоставяме на трети страни. Можете да промените настройките си по всяко време или да се отпишете изцяло.

НЯКОИ ОТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Bulgaria!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions