Traefik Training Courses

Traefik Training Courses

Онлайн или на място, ръководени от инструктор курсове за обучение на Traefik на живо демонстрират чрез интерактивна практическа практика как да внедрите, управлявате, наблюдавате и управлявате микроуслуги с помощта на Traefik. Traefik обучението се предлага като „онлайн обучение на живо“ или „обучение на живо на място“. Онлайн обучението на живо (известно още като „дистанционно обучение на живо“) се извършва чрез интерактивен отдалечен работен плот . Обучението на живо на място може да се проведе локално в помещенията на клиента в България или в корпоративните центрове за обучение на NobleProg в България. NobleProg -- Вашият местен доставчик на обучение

Machine Translated

Traefik Course Outlines

Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
7 hours
Traefik е прокси с отворен код, който улеснява разпространението и операциите на микрослужбите чрез ефективно маршрутизиране и балансиране на натоварването. Traefik Автоматично проверява и конфигурира микросервисна инфраструктура. Това обучение, ръководено от инструктори, на живо (онлайн или онлайн) е насочено към системни администратори и разработчици, които искат да разпространяват, управляват, наблюдават и управляват микросервиси, като използват Traefik. В края на обучението участниците ще могат да:
  Настройване и стартиране Traefik чрез Docker доставчик. Осигуряване на сигурни и шифровани връзки с Let's Encrypt. Разпределете и свържете middleware към маршрутизатор, за да трансформирате исканията за услуги. Мониторинг на операциите Traefik с помощта на таблата.
Формат на курса
  Интерактивна лекция и дискусия. Много упражнения и упражнения. Изпълнение на ръката в живо лабораторна среда.
Опции за персонализиране на курса
  За да поискате персонализирано обучение за този курс, моля, свържете се с нас, за да организирате.

Last Updated:

Online Traefik courses, Weekend Traefik courses, Evening Traefik training, Traefik boot camp, Traefik instructor-led, Weekend Traefik training, Evening Traefik courses, Traefik coaching, Traefik instructor, Traefik trainer, Traefik training courses, Traefik classes, Traefik on-site, Traefik private courses, Traefik one on one training

Специални оферти

No course discounts for now.

Абонамент за специалните оферти

Ние се отнасяме с Вашите данни поверително и не ги предоставяме на трети страни. Можете да промените настройките си по всяко време или да се отпишете изцяло.

НЯКОИ ОТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Bulgaria!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions