Vivado Training Courses

Vivado Training Courses

Онлайн или на място, водени от инструктори на живо Vivado курсове за обучение демонстрират чрез интерактивна практическа практика как да анализирате HDL системи и разработване на системи за синтез на високо ниво с Vivado. Обучението Vivado се предлага като „онлайн обучение на живо“ или „обучение на живо на място“. Онлайн обучението на живо (известно още като „дистанционно обучение на живо“) се извършва чрез интерактивен отдалечен работен плот . Обучението на живо на място може да се проведе локално в помещенията на клиента в България или в корпоративните центрове за обучение на NobleProg в България. NobleProg -- Вашият местен доставчик на обучение

Machine Translated

Vivado Course Outlines

Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
14 hours
Vivado е софтуерна платформа за анализ на HDL системи и разработване на високо ниво на синтетични системи. Vivado предоставя на потребителите възможността да изграждат вградени системи за различни случаи на употреба, като например медицинската индустрия, автомобилната индустрия и др. Това обучение, ръководено от инструктори (онлайн или онлайн) е насочено към разработчиците на FPGA, които искат да използват Vivado за проектиране, дебютиране и прилагане на хардуерни решения. В края на обучението участниците ще могат да:
  Разработване на HDL системи с C код и Vivado инструменти. Създаване и внедряване на меки процесори в Vivado. Тествайте и симулирайте C код с помощта на Vivado.
Формат на курса
  Интерактивна лекция и дискусия. Много упражнения и упражнения. Изпълнение на ръката в живо лабораторна среда.
Опции за персонализиране на курса
  За да поискате персонализирано обучение за този курс, моля, свържете се с нас, за да организирате.

Last Updated:

Online Vivado courses, Weekend Vivado courses, Evening Vivado training, Vivado boot camp, Vivado instructor-led, Weekend Vivado training, Evening Vivado courses, Vivado coaching, Vivado instructor, Vivado trainer, Vivado training courses, Vivado classes, Vivado on-site, Vivado private courses, Vivado one on one training

Специални оферти

No course discounts for now.

Абонамент за специалните оферти

Ние се отнасяме с Вашите данни поверително и не ги предоставяме на трети страни. Можете да промените настройките си по всяко време или да се отпишете изцяло.

НЯКОИ ОТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Bulgaria!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions