WordPress Training Courses

WordPress Training Courses

Онлайн или на място, ръководени от инструктор курсове за обучение на WordPress на живо демонстрират чрез дискусия и практическа практика как да планирате, инсталирате и управлявате система WordPress. Обучението по WordPress се предлага като „онлайн обучение на живо“ или „обучение на живо на място“. Онлайн обучението на живо (известно още като „дистанционно обучение на живо“) се извършва чрез интерактивен отдалечен работен плот . Обучението на живо на място може да се проведе локално в помещенията на клиента в България или в корпоративните центрове за обучение на NobleProg в България. NobleProg -- Вашият местен доставчик на обучение

Machine Translated

WordPress Course Outlines

Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
14 hours
Audience: This course is general and can be attended by anyone. Most precisely, this course is attended by people who are interested in developing a website without any coding /programming skills.
14 hours
In this instructor-led, live training in България (onsite or remote), participants will take their WordPress skills to the next level as they learn how to set up, customize and deploy a complex commercial-grade website based on Wordpress.  By the end of this training, participants will be able to:
 • Install and configure Wordpress locally and in the cloud (single and multi-site.)
 • Build a sophisticated, e-commerce website.
 • Customize an existing website.
 • Brand a website using custom themes.
 • Enable booking and membership functionality.
 • Set up and administer different user roles (editors, admins, etc.)
 • Create a private or public social network
 • Optimize a Wordpress website for SEO (Search Engine Optimization.)
 • Backup and restore a Wordpress website.
 • Maintain and troubleshoot a live, production Wordpress website.
21 hours
С пазарен дял от 60%, WordPress е системата за съдържание Management (CMS) на избор за много от най-високо профилираните уебсайтове в света. PHP е страничен език на сървъра, който управлява около 82 процента от мрежата. В този инструктор-управляван, на живо обучение (онсайт или дистанционно), участниците с малко или никакво предишно програмиране опит ще научат как да персонализират Wordpress уебсайт с помощта на PHP. В края на обучението участниците ще могат да:
  Създаване на инструментите за развитие, необходими за бързо започване на работа PHP Разбиране и промяна на различните видове PHP файлове в WordPress Разбиране PHP синтакс (условни изявления, лопове, функции и т.н.) Напишете свой собствен плъгин или тема в WordPress Дебютиране, разпространение и решаване на проблеми на уебсайт Word
публиката
  Уеб дизайнери Създатели на съдържание с технически умения (3) Собственици с технически умения Разработчици без предишен опит с PHP
Формат на курса
  Интерактивна лекция и дискусия Много упражнения и упражнения Изпълнение на ръката в живо лабораторна среда
Забележка
  За да поискате персонализирано обучение за този курс, моля, свържете се с нас, за да организирате. За да научите повече за Wordpress, моля посетете: https://wordpress.org/
14 hours
Bootstrap е UI библиотека, използвана за разработване на интерактивни уеб приложения. Освен това Bootstrap може да се използва за разработване на интерактивни Wordпресни теми с шаблони. Интегрирането на тема за печата позволява създаването на динамични уебсайтове и приложения. Това обучение, ръководено от инструктори (онлайн или онлайн) е насочено към разработчици, които искат да използват Bootstrap за създаване на Wordпресни теми. В края на обучението участниците ще могат да:
  Създаване на необходимата среда за развитие, за да започне разработването на теми за печата Word. Създаване на персонализирани компоненти за двуколонно оформление. Разделете и интегрирайте HTML код в Wordпрес. Показване на UI елементи с условно поведение.
Формат на курса
  Интерактивна лекция и дискусия. Много упражнения и упражнения. Изпълнение на ръката в живо лабораторна среда.
Опции за персонализиране на курса
  За да поискате персонализирано обучение за този курс, моля, свържете се с нас, за да организирате.
14 hours
Ionic е мобилна рамка за развитие за създаване на хибридни мобилни уеб приложения. Word Пресата е система за управление на съдържанието, написана в PHP. С помощта на Ionic 4, потребителите могат да използват WordPress Rest API, за да създадат приложение за мобилно уеб приложение. Това обучение, ръководено от инструктори (онлайн или онлайн) е насочено към уеб разработчици, които искат да използват WordPress и Ionic 4 за пълно развитие. В края на обучението участниците ще могат да:
  Създаване на уеб приложения с WordPress като резервен край. Инсталирайте Ionic 4 с WorPress Rest API. Извършване на CRUD операции с помощта на Ionic 4. Защитете уеб приложението с аутентификация на JWT.
Формат на курса
  Интерактивна лекция и дискусия. Много упражнения и упражнения. Изпълнение на ръката в живо лабораторна среда.
Опции за персонализиране на курса
  За да поискате персонализирано обучение за този курс, моля, свържете се с нас, за да организирате.

Last Updated:

Online WordPress courses, Weekend WordPress courses, Evening WordPress training, WordPress boot camp, WordPress instructor-led, Weekend WordPress training, Evening WordPress courses, WordPress coaching, WordPress instructor, WordPress trainer, WordPress training courses, WordPress classes, WordPress on-site, WordPress private courses, WordPress one on one training

Специални оферти

No course discounts for now.

Абонамент за специалните оферти

Ние се отнасяме с Вашите данни поверително и не ги предоставяме на трети страни. Можете да промените настройките си по всяко време или да се отпишете изцяло.

НЯКОИ ОТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Bulgaria!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions