WordPress Training Courses

WordPress Training Courses

Local instructor-led live WordPress training courses in България.

Oтзиви от потребители

★★★★★
★★★★★

WordPress Course Outlines

Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
14 hours
Audience: This course is general and can be attended by anyone. Most precisely, this course is attended by people who are interested in developing a website without any coding /programming skills.
14 hours
In this instructor-led, live training in България (onsite or remote), participants will take their WordPress skills to the next level as they learn how to set up, customize and deploy a complex commercial-grade website based on Wordpress.  By the end of this training, participants will be able to:
 • Install and configure Wordpress locally and in the cloud (single and multi-site.)
 • Build a sophisticated, e-commerce website.
 • Customize an existing website.
 • Brand a website using custom themes.
 • Enable booking and membership functionality.
 • Set up and administer different user roles (editors, admins, etc.)
 • Create a private or public social network
 • Optimize a Wordpress website for SEO (Search Engine Optimization.)
 • Backup and restore a Wordpress website.
 • Maintain and troubleshoot a live, production Wordpress website.
21 hours
С пазарен дял от 60%, WordPress е системата за съдържание Management (CMS) на избор за много от най-високо профилираните уебсайтове в света. PHP е страничен език на сървъра, който управлява около 82 процента от мрежата. В този инструктор-управляван, на живо обучение (онсайт или дистанционно), участниците с малко или никакво предишно програмиране опит ще научат как да персонализират Wordpress уебсайт с помощта на PHP. В края на обучението участниците ще могат да:
  Създаване на инструментите за развитие, необходими за бързо започване на работа PHP Разбиране и промяна на различните видове PHP файлове в WordPress Разбиране PHP синтакс (условни изявления, лопове, функции и т.н.) Напишете свой собствен плъгин или тема в WordPress Дебютиране, разпространение и решаване на проблеми на уебсайт Word
публиката
  Уеб дизайнери Създатели на съдържание с технически умения (3) Собственици с технически умения Разработчици без предишен опит с PHP
Формат на курса
  Интерактивна лекция и дискусия Много упражнения и упражнения Изпълнение на ръката в живо лабораторна среда
Забележка
  За да поискате персонализирано обучение за този курс, моля, свържете се с нас, за да организирате. За да научите повече за Wordpress, моля посетете: https://wordpress.org/
14 hours
Bootstrap е UI библиотека, използвана за разработване на интерактивни уеб приложения. Освен това Bootstrap може да се използва за разработване на интерактивни Wordпресни теми с шаблони. Интегрирането на тема за печата позволява създаването на динамични уебсайтове и приложения. Това обучение, ръководено от инструктори (онлайн или онлайн) е насочено към разработчици, които искат да използват Bootstrap за създаване на Wordпресни теми. В края на обучението участниците ще могат да:
  Създаване на необходимата среда за развитие, за да започне разработването на теми за печата Word. Създаване на персонализирани компоненти за двуколонно оформление. Разделете и интегрирайте HTML код в Wordпрес. Показване на UI елементи с условно поведение.
Формат на курса
  Интерактивна лекция и дискусия. Много упражнения и упражнения. Изпълнение на ръката в живо лабораторна среда.
Опции за персонализиране на курса
  За да поискате персонализирано обучение за този курс, моля, свържете се с нас, за да организирате.
14 hours
Ionic е мобилна рамка за развитие за създаване на хибридни мобилни уеб приложения. Word Пресата е система за управление на съдържанието, написана в PHP. С помощта на Ionic 4, потребителите могат да използват WordPress Rest API, за да създадат приложение за мобилно уеб приложение. Това обучение, ръководено от инструктори (онлайн или онлайн) е насочено към уеб разработчици, които искат да използват WordPress и Ionic 4 за пълно развитие. В края на обучението участниците ще могат да:
  Създаване на уеб приложения с WordPress като резервен край. Инсталирайте Ionic 4 с WorPress Rest API. Извършване на CRUD операции с помощта на Ionic 4. Защитете уеб приложението с аутентификация на JWT.
Формат на курса
  Интерактивна лекция и дискусия. Много упражнения и упражнения. Изпълнение на ръката в живо лабораторна среда.
Опции за персонализиране на курса
  За да поискате персонализирано обучение за този курс, моля, свържете се с нас, за да организирате.

Last Updated:

Online WordPress courses, Weekend WordPress courses, Evening WordPress training, WordPress boot camp, WordPress instructor-led, Weekend WordPress training, Evening WordPress courses, WordPress coaching, WordPress instructor, WordPress trainer, WordPress training courses, WordPress classes, WordPress on-site, WordPress private courses, WordPress one on one training

Специални оферти

Абонамент за специалните оферти

Ние се отнасяме с Вашите данни поверително и не ги предоставяме на трети страни. Можете да промените настройките си по всяко време или да се отпишете изцяло.

НЯКОИ ОТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Bulgaria!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions