Yocto Project Training Courses

Yocto Project Training Courses

Онлайн или на място, водени от инструктори обучителни курсове на живо по Yocto Project демонстрират чрез интерактивна дискусия и практическа практика основите и напредналите теми на Yocto Project. Обучението по Yocto Project се предлага като „онлайн обучение на живо“ или „обучение на живо на място“. Онлайн обучението на живо (известно още като „дистанционно обучение на живо“) се извършва чрез интерактивен отдалечен работен плот . Обучението на живо на място може да се проведе локално в помещенията на клиента в България или в корпоративните центрове за обучение на NobleProg в България. NobleProg -- Вашият местен доставчик на обучение

Machine Translated

Yocto Project Course Outlines

Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
28 hours
описание Това четиридневно обучение съчетава теорията с практически упражнения, за да се въведе Yocto Project. Тя отговаря на често задавани въпроси като:
  Наистина ли е необходимо да се използва друга версия на веригата на инструменти / библиотеки / опаковки за всеки и всеки проект на GNU / Linux и една от тях, за да се следи различен работен поток? Можете ли да гарантирате, че средата за развитие е идентична за всички разработчици / доставчици и че все още можете да произвеждате идентични конструкции като днес за 10+ години от сега нататък? Може ли YP да помогне да разбере под какви софтуерни лицензи пакетите, които използвате, са лицензирани?
Сесиите се провеждат на целенасочено хардуер (напр. Beagle Bone черно Rev. С – 3 ) След обучението ще можете да изтеглите изображение на докер с Ubuntu 14.x и всички предварително инсталирани зависимост плюс примери, за да работите с материала на курса в собствените си лаборатории. Моля, имайте предвид, че това не е въвеждащ курс за Embedded GNU/Linux. Трябва вече да знаете как работи вградената GNU/Linux и как да конфигурирате/изградите ядрото и ядрото на GNU/Linux. Кой трябва да присъства? Вие вече използвате GNU/Linux за вашите проекти и вероятно сте чували за Yocto Project, но не сте се осмелили да погледнете по-близо или да имате трудности с използването му. Вие не знаете дали и как вашият ежедневен работен поток може да бъде разположен в YP и обикновено намира YP доста сложен. Защо се нуждаем от всичко това, за да разберем, че всичко е било (съмнено) много по-лесно? След обучението трябва да можете да решите дали имате нужда от YP или не. Работата е насочена към софтуер, разработка, системни инженери, тестери, администратори, инженери и други заинтересовани страни в YP, с солидно знание за Embedded GNU/Linux.
28 hours
In this instructor-led, live training in България, participants will learn how to create a build system for embedded Linux based on Yocto Project. By the end of this training, participants will be able to:
 • Understand the fundamental concepts behind a Yocto Project build system, including recipes, metadata, and layers.
 • Build a Linux image and run it under emulation.
 • Save time and energy building embedded Linux systems.

Last Updated:

Online Yocto Project courses, Weekend Yocto Project courses, Evening Yocto Project training, Yocto Project boot camp, Yocto Project instructor-led, Weekend Yocto Project training, Evening Yocto Project courses, Yocto Project coaching, Yocto Project instructor, Yocto Project trainer, Yocto Project training courses, Yocto Project classes, Yocto Project on-site, Yocto Project private courses, Yocto Project one on one training

Специални оферти

No course discounts for now.

Абонамент за специалните оферти

Ние се отнасяме с Вашите данни поверително и не ги предоставяме на трети страни. Можете да промените настройките си по всяко време или да се отпишете изцяло.

НЯКОИ ОТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Bulgaria!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions