389 Directory Server Training Courses

389 Directory Server Training Courses

Онлайн или на място, водени от инструктори на живо 389 Directory Server обучителни курсове демонстрират чрез интерактивна практическа практика как да използвате 389 Directory Server за конфигуриране и управление на базирани на LDAP услуги за удостоверяване. Обучението на 389 Directory Server се предлага като „онлайн обучение на живо“ или „обучение на живо на място“. Онлайн обучението на живо (известно още като „дистанционно обучение на живо“) се извършва чрез интерактивен отдалечен работен плот . Обучението на живо на място може да се проведе локално в помещенията на клиента в България или в корпоративните центрове за обучение на NobleProg в България. 389 Directory Server е известен преди като Fedora Directory Server. NobleProg -- Вашият местен доставчик на обучение

Machine Translated

389 Directory Server Course Outlines

Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
14 hours
389 Directory Server (преди това Fedora Directory Server) е отворен код Linux базиран LDAP сървър за съхранение на идентичност, групи и организационни данни. Също така е известен като 389 DS, 389 DS и 389 DS. Това обучение, ръководено от инструктори, на живо (онлайн или онлайн) е насочено към sysadmins, които искат да използват 389 Directory Server за конфигуриране и управление на LDAP базирана автентичност и разрешение. В края на обучението участниците ще могат да:
  Създаване и инсталиране 389 Directory Server. Разберете характеристиките и архитектурата на 389 Directory Server. Научете как да конфигурирате сървъра на директориите, като използвате уеб конзолата и CLI. Инсталирайте и наблюдавайте репликацията за висока наличност и балансиране на натоварването. Управление LDAP аутентификация с помощта на SSSD за по-бързо изпълнение. Интегрирайте 389 Directory Server с Microsoft Active Directory.
Формат на курса
  Интерактивна лекция и дискусия. Много упражнения и упражнения. Изпълнение на ръката в живо лабораторна среда.
Опции за персонализиране на курса
  За да поискате персонализирано обучение за този курс, моля, свържете се с нас, за да организирате.
14 hours
FreeIPA е система за управление на самоличността с отворен код за Linux/UNIX. Може да се мисли като Linux версия на Windows' Active Directory. Този инструктор-управлява, на живо обучение (онлайн или онлайн) е насочена към системни администратори, които искат да използват FreeIPA за централизиране на информацията за автентичност, разрешение и акаунт за потребителите, групите и машините на тяхната организация. В края на обучението участниците ще могат да:
  Настройка и настройка FreeIPA. Управление на Linux потребители и клиенти от едно централно местоположение. Използвайте FreeIPA CLI, Web UI и RPC интерфейс за установяване и управление на разрешенията. Осигуряване на единен сигнал за автентичност във всички системи, услуги и приложения. Интегрирайте FreeIPA с Windows Active Directory. Възстановяване, възпроизвеждане и мигриране на сървър FreeIPA.
Формат на курса
  Интерактивна лекция и дискусия. Много упражнения и упражнения. Изпълнение на ръката в живо лабораторна среда.
Опции за персонализиране на курса
  За да поискате персонализирано обучение за този курс, моля, свържете се с нас, за да организирате.

Last Updated:

Online 389 Directory Server courses, Weekend 389 Directory Server courses, Evening 389 Directory Server training, 389 Directory Server boot camp, 389 Directory Server instructor-led, Weekend 389 Directory Server training, Evening 389 Directory Server courses, 389 Directory Server coaching, 389 Directory Server instructor, 389 Directory Server trainer, 389 Directory Server training courses, 389 Directory Server classes, 389 Directory Server on-site, 389 Directory Server private courses, 389 Directory Server one on one training

Специални оферти

No course discounts for now.

Абонамент за специалните оферти

Ние се отнасяме с Вашите данни поверително и не ги предоставяме на трети страни. Можете да промените настройките си по всяко време или да се отпишете изцяло.

НЯКОИ ОТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Bulgaria!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions