Aerial Robotics Training Courses

Aerial Robotics Training Courses

Онлайн или на място, ръководени от инструктори на живо курсове за обучение по въздушна роботика демонстрират чрез интерактивна практическа практика как да проектирате, разработвате и тествате летателни средства чрез изследване на различни концепции и инструменти за въздушна роботика. Обучението по въздушна роботика се предлага като „онлайн обучение на живо“ или „обучение на живо на място“. Онлайн обучението на живо (известно още като „дистанционно обучение на живо“) се извършва чрез интерактивен отдалечен работен плот . Обучението на живо на място може да се проведе локално в помещенията на клиента в България или в корпоративните центрове за обучение на NobleProg в България. Въздушната роботика е известна още като дронове, безпилотни летателни апарати (UAV) и квадротори. NobleProg -- Вашият местен доставчик на обучение

Machine Translated

Aerial Robotics Course Outlines

Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
21 hours
Aerial Robotics е технологията, която се занимава с проектирането и моделирането на безпилотни летателни апарати, известни също като безпилотни въздушни превозни средства (UAVs) и кадроватори. Тя решава предизвикателството на автономния и интелигентен полет за различни индустриални приложения. Това обучение, ръководено от инструктори (онлайн или онлайн) е насочено към инженери и разработчици, които искат да проектират, разработват и тестват въздушни превозни средства чрез изследване на различни концепции и инструменти за въздушна роботика. В края на обучението участниците ще могат да:
  Разберете основните принципи на авиационната роботика. Модел и дизайн на UAVs и quadrotors. Научете за основите на контрола на полета и планирането на движението. Научете как да използвате различни симулационни инструменти за въздушна роботика.
Формат на курса
  Интерактивна лекция и дискусия. Много упражнения и упражнения. Изпълнение на ръката в живо лабораторна среда.
Опции за персонализиране на курса
  За да поискате персонализирано обучение за този курс, моля, свържете се с нас, за да организирате.
7 hours
Дроните (известни също като безпилотни въздушни превозни средства или UAVs) са безпилотни устройства, които летят самостоятелно, за да изпълняват различни задачи в много области и индустрии. Ефективността и техническите възможности на технологията на дрона го правят полезен в много практически приложения, като спасителни мисии и картографиране на земята за селското стопанство. Този инструктор-управляван, живо обучение (онлайн или навън) е насочен към всеки, който иска да разбере основите на UAS и да приложи дрон технология в планиране, операции, управление и анализ за различни индустрии. В края на обучението участниците ще могат да:
  Осигурете основни познания за UAV и дронове. Научете за класификациите и употребите на дрона, за да намерите подходящи UAV, които отговарят на различни нужди. Оценявайте опциите за доставка и правилата за удобното функциониране на дрона. Разберете рисковете и етиката на използването на технологията за дронове. Изследване на бъдещите приложения и възможности на UAV, включително интеграция с други технологии.
Формат на курса
  Интерактивна лекция и дискусия. Много упражнения и упражнения. Изпълнение на ръката в живо лабораторна среда.
Опции за персонализиране на курса
  За да поискате персонализирано обучение за този курс, моля, свържете се с нас, за да организирате.
21 hours
Дроните, или безпилотни въздушни превозни средства (UAV), стават водещи устройства за оптимизиране на селскостопанските и селскостопанските методи. Технологията на дрона осигурява ефективни решения за селскостопанските нужди, като например намаляване на времето и разходите за придобиване на данни за реколтата и подобряване на устойчивостта. Това обучение, ръководено от инструктори (онлайн или онлайн) е насочено към земеделски инженери, изследователи и инженери, които искат да прилагат въздушна роботика за оптимизиране на събирането и анализирането на данни за земеделието. В края на обучението участниците ще могат да:
  Разбиране на технологията на дрона и правилата, свързани с него. Използвайте дронове, за да придобиете, обработвате и анализирате данните за култури, за да подобрите селскостопанските и селскостопанските методи.
Формат на курса
  Интерактивна лекция и дискусия. Много упражнения и упражнения. Изпълнение на ръката в живо лабораторна среда.
Опции за персонализиране на курса
  За да поискате персонализирано обучение за този курс, моля, свържете се с нас, за да организирате.

Last Updated:

Online Aerial Robotics courses, Weekend Aerial Robotics courses, Evening Aerial Robotics training, Aerial Robotics boot camp, Aerial Robotics instructor-led, Weekend Aerial Robotics training, Evening Aerial Robotics courses, Aerial Robotics coaching, Aerial Robotics instructor, Aerial Robotics trainer, Aerial Robotics training courses, Aerial Robotics classes, Aerial Robotics on-site, Aerial Robotics private courses, Aerial Robotics one on one training

Специални оферти

No course discounts for now.

Абонамент за специалните оферти

Ние се отнасяме с Вашите данни поверително и не ги предоставяме на трети страни. Можете да промените настройките си по всяко време или да се отпишете изцяло.

НЯКОИ ОТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Bulgaria!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions