Authorized Cloud and Containers Training Courses

Оторизирани курсове от категорията Linux Foundation Cloud & Containers.

Machine Translated

Authorized Cloud and Containers Course Outlines

Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
21 hours
Този курс ще ви научи как да контейнерирате, хостирате, разпространявате и конфигурирате приложение в мулти-нод кластер. Той също така служи като подготовка за сертифициран Kubernetes изпит за разработване на приложения (CKAD). Започвайки с прост Python сценарий, този курс ще ви покаже:
  Как да се определят ресурсите за приложение използване на основни примитиви за изграждане, мониторинг и решаване на проблеми скалиращи приложения в Kubernetes работа с мрежови плагини, Сигурност и облачно съхранение, Вие също ще бъдете изложени на много от функциите, необходими за внедряване на приложение в производствена среда.
Какво ще спечелите по време на този курс? Темите, обхванати са пряко съвместими с областите на знанието, тествани от програмата CKAD, и значително ще увеличи способността на студентите да станат сертифицирани.
28 hours
Този курс обхваща основните концепции, които обикновено се използват за изграждане и управление на Kubernetes кластер в производството, като се използват независими инструменти на доставчика. Ние изграждаме кластер, определяме мрежовата конфигурация, разрастваме кластера, разпространяваме приложения и конфигурираме съхранението, сигурността и други обекти, необходими за типична употреба. Този курс предлага излагане на многото умения, необходими за администриране Kubernetes в производствена среда и е отлична подготовка за сертифициран Kubernetes администратор (CKA) изпит. В този курс ще научите за:
  инсталация на мулти-нод Kubernetes кластер с помощта на кубадм, Как да се развие кластер, да се избере и да се реализира кластер мрежа, Различни методи за управление на жизнения цикъл на приложенията, включително скалиране, актуализации и въртене.
Курсът обхваща и конфигурирането на сигурността както за кластера, така и за контейнерите:
  Управление на наличното съхранение на контейнери, за наблюдение, вписване и разрешаване на проблеми на контейнерите и кластера, Конфигуриране на графика и афинитета на контейнерните разтоварвания, използване на Helm и графики за автоматизиране на разпространението на приложения, и Разбиране на Федерацията за толерантност към грешките и по-висока наличност.
В края на този курс ще бъдете готови да инсталирате и конфигурирате производствен клас Kubernetes кластер, от мрежова конфигурация до актуализации, за да направите разпространението достъпно чрез услуги, както и да се справят с текущите задачи, необходими за Kubernetes администрация. Този курс също служи като подготовка за изпита за сертифициране на CKA.
28 hours
Този курс, ръководен от инструктори, осигурява умения и знания в широк спектър от най-добри практики за осигуряване на приложения, базирани на контейнери и Kubernetes платформи по време на изграждане, внедряване и работа. Какво ще научите? Този курс ви излага на знанията и уменията, необходими за поддържане на сигурността в динамични, мулти-проектни среди. Този курс се занимава със сигурността за:
  Облачна производствена среда обхваща теми, свързани с веригата за доставка на контейнери за сигурност, Теми от преди кластерът е конфигуриран чрез разпространение, и продължава, агилна употреба, включително къде да намерите текуща информация за безопасност и уязвимост.
Курсът включва практически лаборатории за изграждане и осигуряване на Kubernetes кластер, както и мониторинг и записване на събития за сигурност. Какво ще спечелите? Този курс е проектиран като подготовка за сертифицирания Kubernetes Security Specialist (CKS) изпит и значително ще увеличи способността на студентите да станат сертифицирани.

Last Updated:

Online Authorized Cloud and Containers courses, Weekend Authorized Cloud and Containers courses, Evening Authorized Cloud and Containers training, Authorized Cloud and Containers boot camp, Authorized Cloud and Containers instructor-led, Weekend Authorized Cloud and Containers training, Evening Authorized Cloud and Containers courses, Authorized Cloud and Containers coaching, Authorized Cloud and Containers instructor, Authorized Cloud and Containers trainer, Authorized Cloud and Containers training courses, Authorized Cloud and Containers classes, Authorized Cloud and Containers on-site, Authorized Cloud and Containers private courses, Authorized Cloud and Containers one on one training

Специални оферти

No course discounts for now.

Абонамент за специалните оферти

Ние се отнасяме с Вашите данни поверително и не ги предоставяме на трети страни. Можете да промените настройките си по всяко време или да се отпишете изцяло.

НЯКОИ ОТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Bulgaria!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions