Authorized Systems Engineering Training Courses

Оторизира курсовете от категория Linux Foundation Systems Engineering.

Machine Translated

Authorized Systems Engineering Course Outlines

Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
28 hours
Live Online (Virtual) или Live (Classroom) 4 дни на инструктор ръководен клас време Hands-on Labs & Определения Ресурси & Курс ръководство Сертификат за завършване Дигитален бадж Необходимостта от sysadmins с усъвършенствани административни и мрежови умения никога не е била по-голяма, а конкуренцията за хора с опит е жестока. Независимо дали търсите експертен тест подготовка за сертифицирането на Linux Foundation Certified Engineer (LFCE), се нуждаете от обучение, за да помогнете на прехода към Linux от други платформи, или сте просто да се възползвате от тези жизненоважни административни и мрежови умения, този курс, ръководен от инструктори ще ви научи какво трябва да знаете. Какво ще научите? В този курс ще научите напреднали Linux административни умения, включително как да проектирате, разпространявате и поддържате мрежа, която работи под Linux, как да управлявате мрежовите услуги, как да създавате и управлявате мрежата във всяка голяма Linux дистрибуция, как безопасно да конфигурирате мрежовите интерфейси и как да разпространявате и конфигурирате файлове, уеб, имейл и имейл сървъри. Какво ще спечелите? Този курс ще ви научи всичко, което трябва да знаете, за да бъдете напреднал системни администратор и да се подготвите за LFCE сертификация.
28 hours
Автоматизацията е от съществено значение, за да работи ефективно Linux в предприятието. Автоматизацията ви позволява да минимизирате разходите чрез намаляване на ръчните операции, помага да се гарантира съответствието в центъра на данни, стандартизира софтуерната ви инфраструктура и ускорява разпространението на вашата баро-метална и облачна инфраструктура. Този курс ще ви научи как да използвате автоматизацията, за да постигнете тези резултати. Какво ще научите? В този курс ще научите как да участвате в архитектурни решения, включващи автоматизация на центровете на данни, и да разберете усъвършенствани концепции и техники за управление на системите, които вземат предвид скалабилността, възпроизвеждаемостта и ефективността. Курсът също така обхваща как да се предоставят физически (баро-метал) и виртуални хостиращи по последователен и скалиращ начин, разпространение на инструменти за управление на конфигурацията в хетерогенна Linux среда, пакетни софтуерни излъчвания на двете RPM и DPKG базирани системи, планиране, изграждане и персонализиране на OS излъчвания в вашата среда и много други. Какво ще спечелите? Този курс ви подготвя с всичко, което трябва да знаете, за да имплементирате Linux инструменти за автоматизация в бизнес среда.
28 hours
Live Online (Virtual) или Live (Classroom)  4 дни на учител ръководен клас време  Hands-on Labs & Разпределения  Ресурси & Курс ръководство Сертификат за завършване  Дигитален бадж Open Source Virtualization преминава дълбоко в KVM (Кернел-базирана виртуална машина) и Xen, най-популярните технологии за виртуализация на хипервизорите в екосистемата с отворен код, както и разпространението и използването на контейнери. Изграден от експерти в областта на виртуализацията, този курс осигурява техническата основа за разбиране на компонентите, необходими за изграждането и управлението на модерна виртуална ИТ инфраструктура. Какво ще научите? Този курс осигурява KVM обучение от началото с акцент върху QEMU и libvirt, както и Xen. Ще научите как тези и други свързани компоненти от отворен код могат да се събират, за да се създаде виртуална ИТ инфраструктура. Фокусът е върху практическите умения за внедряване, осигуряването на виртуалната инфраструктура и управлението на решенията, както и подробен материал за използването на контейнери. Лабораторните упражнения се фокусират върху виртуални изображения и snapshots, разпространение, създаване и поддръжка на VM, интеграция с мрежовата инфраструктура, проход на устройството и др. Какво ще спечелите? Този курс ще ви подготви с уменията, необходими, за да се разбере ролята на KVM и Xen играе в екосистемата на виртуализацията, и да се комбинират KVM и други компоненти в солидна и ефективна виртуална ИТ инфраструктура.

Last Updated:

Online Authorized Systems Engineering courses, Weekend Authorized Systems Engineering courses, Evening Authorized Systems Engineering training, Authorized Systems Engineering boot camp, Authorized Systems Engineering instructor-led, Weekend Authorized Systems Engineering training, Evening Authorized Systems Engineering courses, Authorized Systems Engineering coaching, Authorized Systems Engineering instructor, Authorized Systems Engineering trainer, Authorized Systems Engineering training courses, Authorized Systems Engineering classes, Authorized Systems Engineering on-site, Authorized Systems Engineering private courses, Authorized Systems Engineering one on one training

Специални оферти

No course discounts for now.

Абонамент за специалните оферти

Ние се отнасяме с Вашите данни поверително и не ги предоставяме на трети страни. Можете да промените настройките си по всяко време или да се отпишете изцяло.

НЯКОИ ОТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Bulgaria!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions