Boomi Training Courses

Boomi Training Courses

Онлайн или на място, ръководени от инструктор курсове за обучение на Boomi на живо демонстрират чрез интерактивна практическа практика как да използвате Boomi за изграждане, управление и внедряване на интеграционни платформи за решения, базирани на облак. Обучението по Boomi се предлага като „онлайн обучение на живо“ или „обучение на живо на място“. Онлайн обучението на живо (известно още като „дистанционно обучение на живо“) се извършва чрез интерактивен отдалечен работен плот . Обучението на живо на място може да се проведе локално в помещенията на клиента в България или в корпоративните центрове за обучение на NobleProg в България. Boomi е известен също като Dell Boomi. NobleProg -- Вашият местен доставчик на обучение

Machine Translated

Boomi Course Outlines

Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
28 hours
Boomi, известен също като Dell Boomi, е интеграционна платформа като услуга (iPaas), която позволява свързването и обработката на данни в системи, приложения и други източници.Това водено от инструктор обучение на живо (онлайн или на място) е насочено към разработчици на интегриране на средно до напреднало ниво и системни администратори, които желаят да научат усъвършенствани Boomi техники за изграждане, управление и внедряване на решения, базирани на облак, на интеграционни платформи.До края на това обучение участниците ще могат:
  Използвайте AtomSphere и работете с Boomi документи. Създавайте и проектирайте сложни интеграционни процеси за разширена логика и обработка на данни. Управлявайте процесите на внедряване на интеграция, регистриране и отчитане. Заснемане и обработка на грешки. Приложете най-добрите практики и техники за интегриране с Boomi.
Формат на курса
  Интерактивна лекция и дискусия. Много упражнения и практика. Практическо внедряване в лабораторна среда на живо.
Опции за персонализиране на курса
  За да поискате персонализирано обучение за този курс, моля свържете се с нас, за да уговорим.
14 hours
Boomi, също така известен като Dell Boomi, е платформа за интеграция като услуга (iPaas) за изграждане на приложения, данни, мрежи и интеграции за управление на API. Той осигурява сигурна, нискокодна и обединена платформа, използваща облачни технологии за скалиране и ускоряване на бизнес процеси и работни потоци. Това обучение, ръководено от инструктори (онлайн или онлайн) е насочено към интеграционни разработчици, sysadmins и системни интегратори, които искат да използват Boomi за изграждане, управление и внедряване на интеграционни платформи за решения, базирани в облака. В края на обучението участниците ще могат да:
  Създайте необходимата среда, за да започнете изграждането на интеграции с Boomi. Разбиране Boomi AtomSphere's характеристики, архитектура и основни концепции. Научете как да проектирате, изграждате и внедрявате интеграционни процеси с Boomi. Използвайте Boomi's dashboard и известие опции за мониторинг на приложения. Управление на конфигурациите и разпространението на атомни, молекулни и атомни облаци. Осигуряване на интегриране и управление на уеб услуги и API с Boomi.
Формат на курса
  Интерактивна лекция и дискусия. Много упражнения и упражнения. Изпълнение на ръката в живо лабораторна среда.
Опции за персонализиране на курса
  За да поискате персонализирано обучение за този курс, моля, свържете се с нас, за да организирате.

Last Updated:

Online Boomi courses, Weekend Boomi courses, Evening Boomi training, Boomi boot camp, Boomi instructor-led, Weekend Boomi training, Evening Boomi courses, Boomi coaching, Boomi instructor, Boomi trainer, Boomi training courses, Boomi classes, Boomi on-site, Boomi private courses, Boomi one on one training

Специални оферти

No course discounts for now.

Абонамент за специалните оферти

Ние се отнасяме с Вашите данни поверително и не ги предоставяме на трети страни. Можете да промените настройките си по всяко време или да се отпишете изцяло.

НЯКОИ ОТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Bulgaria!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions