Boomi Training Courses

Boomi Training Courses

Local instructor-led live Boomi training courses in България.

Boomi Course Outlines

Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
28 hours
Boomi, известен също като Dell Boomi, е интеграционна платформа като услуга (iPaas), която позволява свързването и обработката на данни в системи, приложения и други източници.Това водено от инструктор обучение на живо (онлайн или на място) е насочено към разработчици на интегриране на средно до напреднало ниво и системни администратори, които желаят да научат усъвършенствани Boomi техники за изграждане, управление и внедряване на решения, базирани на облак, на интеграционни платформи.До края на това обучение участниците ще могат:
  Използвайте AtomSphere и работете с Boomi документи. Създавайте и проектирайте сложни интеграционни процеси за разширена логика и обработка на данни. Управлявайте процесите на внедряване на интеграция, регистриране и отчитане. Заснемане и обработка на грешки. Приложете най-добрите практики и техники за интегриране с Boomi.
Формат на курса
  Интерактивна лекция и дискусия. Много упражнения и практика. Практическо внедряване в лабораторна среда на живо.
Опции за персонализиране на курса
  За да поискате персонализирано обучение за този курс, моля свържете се с нас, за да уговорим.
14 hours
Boomi, също така известен като Dell Boomi, е платформа за интеграция като услуга (iPaas) за изграждане на приложения, данни, мрежи и интеграции за управление на API. Той осигурява сигурна, нискокодна и обединена платформа, използваща облачни технологии за скалиране и ускоряване на бизнес процеси и работни потоци. Това обучение, ръководено от инструктори (онлайн или онлайн) е насочено към интеграционни разработчици, sysadmins и системни интегратори, които искат да използват Boomi за изграждане, управление и внедряване на интеграционни платформи за решения, базирани в облака. В края на обучението участниците ще могат да:
  Създайте необходимата среда, за да започнете изграждането на интеграции с Boomi. Разбиране Boomi AtomSphere's характеристики, архитектура и основни концепции. Научете как да проектирате, изграждате и внедрявате интеграционни процеси с Boomi. Използвайте Boomi's dashboard и известие опции за мониторинг на приложения. Управление на конфигурациите и разпространението на атомни, молекулни и атомни облаци. Осигуряване на интегриране и управление на уеб услуги и API с Boomi.
Формат на курса
  Интерактивна лекция и дискусия. Много упражнения и упражнения. Изпълнение на ръката в живо лабораторна среда.
Опции за персонализиране на курса
  За да поискате персонализирано обучение за този курс, моля, свържете се с нас, за да организирате.

Last Updated:

Online Boomi courses, Weekend Boomi courses, Evening Boomi training, Boomi boot camp, Boomi instructor-led, Weekend Boomi training, Evening Boomi courses, Boomi coaching, Boomi instructor, Boomi trainer, Boomi training courses, Boomi classes, Boomi on-site, Boomi private courses, Boomi one on one training

Специални оферти

No course discounts for now.

Абонамент за специалните оферти

Ние се отнасяме с Вашите данни поверително и не ги предоставяме на трети страни. Можете да промените настройките си по всяко време или да се отпишете изцяло.

НЯКОИ ОТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Bulgaria!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions