Change Data Capture (CDC) Training Courses

Change Data Capture (CDC) Training Courses

Онлайн или на място, водени от инструктор курсове за обучение на живо за записване на данни за промяна (CDC) демонстрират чрез интерактивна практическа практика как да заснемете промените в базата данни. Обучението Change Data Capture (CDC) се предлага като „онлайн обучение на живо“ или „обучение на живо на място“. Онлайн обучението на живо (известно още като „дистанционно обучение на живо“) се извършва чрез интерактивен отдалечен работен плот . Обучението на живо на място може да се проведе локално в помещенията на клиента в България или в корпоративните центрове за обучение на NobleProg в България. NobleProg -- Вашият местен доставчик на обучение

Machine Translated

Change Data Capture (CDC) Course Outlines

Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
14 hours
Debezium е отворена дистрибуирана платформа за улавяне на промени в базата данни. Debezium работи като услуга за свързване между база данни и приложения, които искат да обработват промени в базата данни. Това обучение, ръководено от инструктори, на живо (онлайн или онлайн) е насочено към инженери, които искат да позволят на приложенията непрекъснато да проследяват и излъчват всички ангажименти, направени в тяхната база данни. В края на обучението участниците ще могат да:
  Инсталирайте и конфигурирайте ZooKeeper, Kafka и услугата за свързване на Debezium. Създайте приложения за автоматично консумиране и реагиране на вноски, актуализации и изтривания на база данни. Превърнете промените на ниво ред на базата данни в събития, на които приложенията могат да реагират незабавно. Поток на всяка промяна на нивото на реда в същия ред, в който е ангажиран с базата данни.
Формат на курса
  Интерактивна лекция и дискусия. Много упражнения и упражнения. Изпълнение на ръката в живо лабораторна среда.
Опции за персонализиране на курса
  За да поискате персонализирано обучение за този курс, моля, свържете се с нас, за да организирате.

Last Updated:

Online Change Data Capture (CDC) courses, Weekend Change Data Capture (CDC) courses, Evening Change Data Capture (CDC) training, Change Data Capture (CDC) boot camp, Change Data Capture (CDC) instructor-led, Weekend Change Data Capture (CDC) training, Evening Change Data Capture (CDC) courses, Change Data Capture (CDC) coaching, Change Data Capture (CDC) instructor, Change Data Capture (CDC) trainer, Change Data Capture (CDC) training courses, Change Data Capture (CDC) classes, Change Data Capture (CDC) on-site, Change Data Capture (CDC) private courses, Change Data Capture (CDC) one on one training

Специални оферти

No course discounts for now.

Абонамент за специалните оферти

Ние се отнасяме с Вашите данни поверително и не ги предоставяме на трети страни. Можете да промените настройките си по всяко време или да се отпишете изцяло.

НЯКОИ ОТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Bulgaria!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions