CloudForms Training Courses

CloudForms Training Courses

Онлайн или на място, водени от инструктори обучителни курсове за CloudForms на живо демонстрират чрез интерактивна практическа практика как да използвате CloudForms за управление на виртуални инфраструктури в централизиран интерфейс. Обучението в CloudForms се предлага като „онлайн обучение на живо“ или „обучение на живо на място“. Онлайн обучението на живо (известно още като „дистанционно обучение на живо“) се извършва чрез интерактивен отдалечен работен плот . Обучението на живо на място може да се проведе локално в помещенията на клиента в България или в корпоративните центрове за обучение на NobleProg в България. CloudForms е известен също като Red Hat CloudForms. NobleProg -- Вашият местен доставчик на обучение

Machine Translated

CloudForms Course Outlines

Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
21 hours
Red Hat CloudForms е централизирана платформа за управление за виртуални машини, частен облак и публичен облак. Тя може да се интегрира непрекъснато с различни платформи (Amazon EC2, Microsoft Azure, OpenStack, Red Hat OpenShift, VMware и т.н.Това го прави идеален за хибридни среди. Това обучение, ръководено от инструктори (онлайн или онлайн) е насочено към sysadmins, DevOps и разработчици, които искат да използват CloudForms за управление на виртуална инфраструктура в централизиран интерфейс. В края на обучението участниците ще могат да:
  Инсталиране и конфигуриране CloudForms на различни виртуални машини и облачни платформи (OpenStack, OpenShift и VMware). Създаване на централизиран мениджмънт интерфейс за мониторинг на няколко кластера. Подобряване на политиките за контрол на сигурността и конфигурация на цялата инфраструктура. Преобразуване на разпределена виртуална инфраструктура в единна хибридна среда. Оптимизиране на производителността и ефективността на работната тежест чрез автоматизиране на оркестрацията и работните потоци.
Формат на курса
  Интерактивна лекция и дискусия. Много упражнения и упражнения. Изпълнение на ръката в живо лабораторна среда.
Опции за персонализиране на курса
  Този курс се фокусира върху CloudForms, но други софтуерни платформи (OpenStack, Red Hat OpenShift, VMware и т.н.) Може да се използва. Моля, уведомете ни, ако имате някакви специфични изисквания. За да поискате персонализирано обучение за този курс, моля, свържете се с нас, за да организирате.

Last Updated:

Online CloudForms courses, Weekend CloudForms courses, Evening CloudForms training, CloudForms boot camp, CloudForms instructor-led, Weekend CloudForms training, Evening CloudForms courses, CloudForms coaching, CloudForms instructor, CloudForms trainer, CloudForms training courses, CloudForms classes, CloudForms on-site, CloudForms private courses, CloudForms one on one training

Специални оферти

No course discounts for now.

Абонамент за специалните оферти

Ние се отнасяме с Вашите данни поверително и не ги предоставяме на трети страни. Можете да промените настройките си по всяко време или да се отпишете изцяло.

НЯКОИ ОТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Bulgaria!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions