CloudForms Training Courses

CloudForms Training Courses

Local instructor-led live CloudForms training courses in България.

CloudForms Course Outlines

Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
21 hours
Red Hat CloudForms е централизирана платформа за управление за виртуални машини, частен облак и публичен облак. Тя може да се интегрира непрекъснато с различни платформи (Amazon EC2, Microsoft Azure, OpenStack, Red Hat OpenShift, VMware и т.н.Това го прави идеален за хибридни среди. Това обучение, ръководено от инструктори (онлайн или онлайн) е насочено към sysadmins, DevOps и разработчици, които искат да използват CloudForms за управление на виртуална инфраструктура в централизиран интерфейс. В края на обучението участниците ще могат да:
  Инсталиране и конфигуриране CloudForms на различни виртуални машини и облачни платформи (OpenStack, OpenShift и VMware). Създаване на централизиран мениджмънт интерфейс за мониторинг на няколко кластера. Подобряване на политиките за контрол на сигурността и конфигурация на цялата инфраструктура. Преобразуване на разпределена виртуална инфраструктура в единна хибридна среда. Оптимизиране на производителността и ефективността на работната тежест чрез автоматизиране на оркестрацията и работните потоци.
Формат на курса
  Интерактивна лекция и дискусия. Много упражнения и упражнения. Изпълнение на ръката в живо лабораторна среда.
Опции за персонализиране на курса
  Този курс се фокусира върху CloudForms, но други софтуерни платформи (OpenStack, Red Hat OpenShift, VMware и т.н.) Може да се използва. Моля, уведомете ни, ако имате някакви специфични изисквания. За да поискате персонализирано обучение за този курс, моля, свържете се с нас, за да организирате.

Last Updated:

Online CloudForms courses, Weekend CloudForms courses, Evening CloudForms training, CloudForms boot camp, CloudForms instructor-led, Weekend CloudForms training, Evening CloudForms courses, CloudForms coaching, CloudForms instructor, CloudForms trainer, CloudForms training courses, CloudForms classes, CloudForms on-site, CloudForms private courses, CloudForms one on one training

Специални оферти

No course discounts for now.

Абонамент за специалните оферти

Ние се отнасяме с Вашите данни поверително и не ги предоставяме на трети страни. Можете да промените настройките си по всяко време или да се отпишете изцяло.

НЯКОИ ОТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Bulgaria!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions