CSS Training Courses

CSS Training Courses

Онлайн или на място, водени от инструктори на живо CSS (Cascading Style Sheets) обучителни курсове демонстрират чрез интерактивна дискусия и практическа практика как да използвате CSS за описание на представянето на документи, написани на езици за маркиране като HTML. CSS обучението се предлага като „онлайн обучение на живо“ или „обучение на живо на място“. Онлайн обучението на живо (известно още като „дистанционно обучение на живо“) се извършва чрез интерактивен отдалечен работен плот . Обучението на живо на място може да се проведе локално в помещенията на клиента в България или в корпоративните центрове за обучение на NobleProg в България. NobleProg -- Вашият местен доставчик на обучение

Machine Translated

Oтзиви от потребители

★★★★★
★★★★★

CSS Subcategories

CSS Course Outlines

Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
35 hours
HTML5 е език за маркиране, който позволява на потребителите да структурират и създават приложения. JavaScript е базиран на текст език за програмиране, който предоставя инструменти за създаване на динамично и интерактивно уеб съдържание. И CSS4 предоставя инструменти, които се използват за определяне и подобряване на стила на уебсайт или приложение.Това водено от инструктор обучение на живо (онлайн или на място) е насочено към програмисти, които искат да използват HTML5, JavaScript и CSS4 заедно, за да създадат уеб приложение.До края на това обучение участниците ще могат:
  Интегрирайте и използвайте HTML5, JavaScript и CSS4 функции в разработката на приложения. Използвайте CSS4, за да подобрите привлекателността и използваемостта на приложението. Използвайте JavaScript и HTML при създаването на модерни интерактивни приложения.
Формат на курса
  Интерактивна лекция и дискусия. Много упражнения и практика. Практическо внедряване в лабораторна среда на живо.
Опции за персонализиране на курса
  За да поискате персонализирано обучение за този курс, моля свържете се с нас, за да уговорим.
7 hours
Tailwind CSS е първостепенна помощна CSS рамка за бързо изграждане на персонализирани потребителски интерфейси. Той предоставя огромен каталог от CSS класове и инструменти, което позволява на потребителите лесно да стилизират уебсайтове и приложения.Това водено от инструктор обучение на живо (онлайн или на място) е насочено към разработчици, които искат да научат и използват Tailwind CSS за изграждане и стилизиране на потребителски интерфейси.До края на това обучение участниците ще могат:
  Научете как да настроите среда за разработка с CLI на Tailwind. Създавайте компоненти и редактирайте оформления с Tailwind CSS. Използвайте помощните класове на Tailwind за стилизиране на елементи. Овладейте основите на Tailwind CSS. Създавайте модерни уебсайтове с помощта на Tailwind CSS.
Формат на курса
  Интерактивна лекция и дискусия. Много упражнения и практика. Практическо внедряване в лабораторна среда на живо.
Опции за персонализиране на курса
  За да поискате персонализирано обучение за този курс, моля свържете се с нас, за да уговорим.
21 hours
Учениците ще научат как да създават уебсайт в съответствие с стандартите и ще научат за тайните на HTML / XHTML и CSS. Ще можете да поставите страница на сървъра и да я добавите към директориите и търсачките. Всеки участник ще получи лесен за използване ръководство, подготвено от автора на курса, което улеснява преразглеждането и практическото прилагане на получените знания.
7 hours
Provides more advanced coverage of the latest features of CSS3
35 hours
This course is intended not just to introduce but to provide strong foundations and present best practices for HTML & CSS, JavaScript, jQuery and Bootstrap. Fundamental concepts are introduced along with Best practices through labs and hands on exercises. For a good enough coverage of all the topics HTML is addressed along with the other topics (CSS & JavaScript). The course is almost entirely hands on. Most of the concepts are discovered through code readings/execution & coding.
35 hours
Този курс осигурява въведение в HTML5, CSS3, и JavaScript. Участниците ще научат умения за програмиране чрез упражнения и създаването на уеб приложение за проби.  Това обучение, ръководено от инструктори (онлайн или онлайн) е насочено към начинаещи програмисти, които искат да научат HTML5, CSS3, и JavaScript за целите на изграждането на уеб приложения. В края на обучението участниците ще могат да:
  Инсталиране и конфигуриране на средата за развитие. Разберете логиката на програмирането и я използвайте, за да контролирате потока на приложение. Използвайте Javaскрипт заедно с HTML, за да създадете интерактивно преживяване за потребителите. Използвайте CSS3 за добавяне на визуални ефекти към приложението, за да го направите по-привлекателен и полезен за използване. Свържете приложението към база данни за съхранение и събиране на данни.
Формат на курса
  Интерактивна лекция и дискусия. Много упражнения и упражнения. Изпълнение на ръката в живо лабораторна среда.
Опции за персонализиране на курса
  За да поискате персонализирано обучение за този курс, моля, свържете се с нас, за да организирате.
7 hours
CSS тя се е променила значително през годините. CSS Grid Layout е двуизмерна система за мрежово оформление, която позволява на разработчиците да форматират уеб съдържание в уникални оформления. Това обучение, ръководено от инструктори (онлайн или онлайн) е насочено към разработчици, които искат да използват CSS Grid Layout за архитектиране на гъвкави и реактивни мрежови оформления, които по-рано са били трудни да се справят с наследствените CSS оформления функции като Floats и Flexbox. В края на обучението участниците ще могат да:
  Създайте необходимата среда за развитие, за да започнете да стилирате уеб приложение. Използвайте CSS стойности, за да избегнете рудиментални задачи, което улеснява кодирането. Подредете уеб съдържание в различни оформления и стилове. Код, опаковка и тестване на CSS код.
Формат на курса
  Интерактивна лекция и дискусия. Много упражнения и упражнения. Изпълнение на ръката в живо лабораторна среда.
Опции за персонализиране на курса
  За да поискате персонализирано обучение за този курс, моля, свържете се с нас, за да организирате.
21 hours
Angular 4 (previous versions commonly referred to as Angular.js, AngularJS, AngularJS 1, Angular 1, Angular 2, etc.) is a JavaScript-based front-end web application framework for developing single-page applications. Angular 4 boasts better performance over its predecessor, more APIs to tap into, and improved support for mobile devices in terms of responsiveness of design and layout. This instructor-led, live training introduces the fundamentals of Angular 4 and walks participants through the creation of a single-page web application.
Format of the course
 • Overview of Angular 4's features and capabilities along with step-by-step development of a web application.

Last Updated:

Online CSS courses, Weekend CSS courses, Evening CSS training, CSS boot camp, CSS instructor-led, Weekend CSS training, Evening CSS courses, CSS coaching, CSS instructor, CSS trainer, CSS training courses, CSS classes, CSS on-site, CSS private courses, CSS one on one training

Специални оферти

No course discounts for now.

Абонамент за специалните оферти

Ние се отнасяме с Вашите данни поверително и не ги предоставяме на трети страни. Можете да промените настройките си по всяко време или да се отпишете изцяло.

НЯКОИ ОТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Bulgaria!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions