Dask Training Courses

Dask Training Courses

Онлайн или на място, водени от инструктори на живо курсове за обучение на Dask демонстрират чрез интерактивна практическа практика как да използвате Dask с екосистемата на Python за изграждане, мащабиране и анализиране на големи набори от данни. Dask обучението се предлага като „онлайн обучение на живо“ или „обучение на живо на място“. Онлайн обучението на живо (известно още като „дистанционно обучение на живо“) се извършва чрез интерактивен отдалечен работен плот . Обучението на живо на място може да се проведе локално в помещенията на клиента в България или в корпоративните центрове за обучение на NobleProg в България. NobleProg -- Вашият местен доставчик на обучение

Machine Translated

Dask Course Outlines

Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
14 hours
Dask е гъвкава и високопроизводителна Python библиотека за паралелни компютри. Тя разширява и ускорява обработката на големи данни с други Python базирани библиотеки за научни данни, като Pandas, Numpy и Scikit-Learn. Този инструктор-управляван, живо обучение (онлайн или онлайн) е насочен към учени на данни и софтуерни инженери, които искат да използват Dask с Python екосистема за изграждане, скалиране и анализ на големи набори от данни. В края на обучението участниците ще могат да:
  Създайте околната среда, за да започнете изграждането на обработка на големи данни с Dask и Python. Разгледайте наличните функции, библиотеки, инструменти и АПИ в Dask. Разберете как Dask ускорява паралелното компютриране в Python. Научете как да скалирате Python екосистемата (Numpy, SciPy и Pandas) с помощта на Dask. Оптимизирайте Dask околната среда, за да поддържате висока производителност при обработката на големи набори от данни.
Формат на курса
  Интерактивна лекция и дискусия. Много упражнения и упражнения. Изпълнение на ръката в живо лабораторна среда.
Опции за персонализиране на курса
  За да поискате персонализирано обучение за този курс, моля, свържете се с нас, за да организирате.

Last Updated:

Online Dask courses, Weekend Dask courses, Evening Dask training, Dask boot camp, Dask instructor-led, Weekend Dask training, Evening Dask courses, Dask coaching, Dask instructor, Dask trainer, Dask training courses, Dask classes, Dask on-site, Dask private courses, Dask one on one training

Специални оферти

No course discounts for now.

Абонамент за специалните оферти

Ние се отнасяме с Вашите данни поверително и не ги предоставяме на трети страни. Можете да промените настройките си по всяко време или да се отпишете изцяло.

НЯКОИ ОТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Bulgaria!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions