Data Architecture Training Courses

Data Architecture Training Courses

Онлайн или на място, ръководени от инструктор курсове за обучение на живо по архитектура на данни демонстрират чрез интерактивни практически практики как да проектирате, управлявате и оценявате организационни системи за данни. Обучението по архитектура на данни се предлага като „онлайн обучение на живо“ или „обучение на живо на място“. Онлайн обучението на живо (известно още като „дистанционно обучение на живо“) се извършва чрез интерактивен отдалечен работен плот . Обучението на живо на място може да се проведе локално в помещенията на клиента в България или в корпоративните центрове за обучение на NobleProg в България. NobleProg -- Вашият местен доставчик на обучение

Machine Translated

Oтзиви от потребители

★★★★★
★★★★★

Data Architecture Course Outlines

Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
28 hours
Архитектурата на данните е стандартизацията на системите и структурите за управление на данните в корпоративен мащаб. Архитектурата на данните създава плана за управление на ресурсите на данните, за да отговори на организационните стратегии и нужди. Това обучение, ръководено от инструктори (онлайн или онлайн) е насочено към компютърни инженери, аналитици на данни и мениджъри на проекти, които искат да проектират, управляват и оценяват организационни системи за данни. В края на обучението участниците ще могат да:
  Проектиране на системи за данни, които отговарят на нуждите на една организация. Оценка на активите на данните, за да се създаде ефективна система за обработка на данни. Извършване на методи за намаляване на риска, за да се изгради солидна корпоративна архитектура на данни.
Формат на курса
  Интерактивна лекция и дискусия. Много упражнения и упражнения. Изпълнение на ръката в живо лабораторна среда.
Опции за персонализиране на курса
  За да поискате персонализирано обучение за този курс, моля, свържете се с нас, за да организирате.

Last Updated:

Online Data Architecture courses, Weekend Data Architecture courses, Evening Data Architecture training, Data Architecture boot camp, Data Architecture instructor-led, Weekend Data Architecture training, Evening Data Architecture courses, Data Architecture coaching, Data Architecture instructor, Data Architecture trainer, Data Architecture training courses, Data Architecture classes, Data Architecture on-site, Data Architecture private courses, Data Architecture one on one training

Специални оферти

No course discounts for now.

Абонамент за специалните оферти

Ние се отнасяме с Вашите данни поверително и не ги предоставяме на трети страни. Можете да промените настройките си по всяко време или да се отпишете изцяло.

НЯКОИ ОТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Bulgaria!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions