FastAPI Training Courses

FastAPI Training Courses

Онлайн или на място, водени от инструктори обучителни курсове на живо по FastAPI демонстрират чрез интерактивна практическа практика как да използвате FastAPI с Python за изграждане, тестване и внедряване на RESTful API по-лесно и по-бързо. Обучението по FastAPI се предлага като „онлайн обучение на живо“ или „обучение на живо на място“. Онлайн обучението на живо (известно още като „дистанционно обучение на живо“) се извършва чрез интерактивен отдалечен работен плот . Обучението на живо на място може да се проведе локално в помещенията на клиента в България или в корпоративните центрове за обучение на NobleProg в България. NobleProg -- Вашият местен доставчик на обучение

Machine Translated

Oтзиви от потребители

★★★★★
★★★★★

FastAPI Course Outlines

Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
14 hours
FARM (FastAPI, React и MongoDB) е подобен на MERN, но работи по-бързо с Python и FastAPI, заместващи Node.js и Express като бекенд. FastAPI е високопроизводителна уеб рамка на Python, използвана от водещи компании като Microsoft, Uber и Netflix. React е JavaScript библиотека с отворен код, докато MongoDB е напълно мащабируема NoSQL база данни.Това водено от инструктор обучение на живо (онлайн или на място) е насочено към разработчици, които желаят да използват стека FARM (FastAPI, React и MongoDB) за изграждане на динамични, високопроизводителни и мащабируеми уеб приложения.До края на това обучение участниците ще могат:
  Настройте необходимата среда за разработка, която интегрира FastAPI, React и MongoDB. Разберете ключовите концепции, функции и предимства на стека FARM. Научете как да създавате REST API с FastAPI. Научете как да проектирате интерактивни приложения с React. Разработвайте, тествайте и внедрявайте приложения (преден и заден край) с помощта на FARM стека.
Формат на курса
  Интерактивна лекция и дискусия. Много упражнения и практика. Практическо внедряване в лабораторна среда на живо.
Опции за персонализиране на курса
  За да поискате персонализирано обучение за този курс, моля свържете се с нас, за да уговорим
14 hours
FastAPI е отворен код, високопроизводителна уеб рамка за изграждане на АПИ с Python. Използва се от много големи компании, като Uber, Netflix и Microsoft. Това обучение, ръководено от инструктори (онлайн или онлайн) е насочено към разработчици, които искат да използват FastAPI с Python за изграждане, тестване и разпространение на RESTful APIs по-лесно и по-бързо. В края на обучението участниците ще могат да:
  Създаване на необходимата среда за развитие за разработване на АПИ с Python и FastAPI. Създайте APIs по-бързо и по-лесно, като използвате FastAPI библиотеката. Научете как да създавате модели и схеми за данни, базирани на Pydantic и OpenAPI. Свържете APIs към база данни, като използвате SQLAlchemy. Прилагане на сигурността и автентичността в АПИ с помощта на FastAPI инструменти. Изграждане на контейнерни изображения и разпространение на уеб АПИ към облачен сървър.
Формат на курса
  Интерактивна лекция и дискусия. Много упражнения и упражнения. Изпълнение на ръката в живо лабораторна среда.
Опции за персонализиране на курса
  За да поискате персонализирано обучение за този курс, моля, свържете се с нас, за да организирате.

Last Updated:

Online FastAPI courses, Weekend FastAPI courses, Evening FastAPI training, FastAPI boot camp, FastAPI instructor-led, Weekend FastAPI training, Evening FastAPI courses, FastAPI coaching, FastAPI instructor, FastAPI trainer, FastAPI training courses, FastAPI classes, FastAPI on-site, FastAPI private courses, FastAPI one on one training

Специални оферти

No course discounts for now.

Абонамент за специалните оферти

Ние се отнасяме с Вашите данни поверително и не ги предоставяме на трети страни. Можете да промените настройките си по всяко време или да се отпишете изцяло.

НЯКОИ ОТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Bulgaria!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions