Flutter Training Courses

Flutter Training Courses

Онлайн или на място, ръководени от инструктори на живо курсове за обучение на Flutter демонстрират чрез интерактивна практическа практика как да използвате Flutter за бързо разработване на мобилно приложение, което работи както на устройства с iOS, така и на Android. Flutter обучението се предлага като „онлайн обучение на живо“ или „обучение на живо на място“. Онлайн обучението на живо (известно още като „дистанционно обучение на живо“) се извършва чрез интерактивен отдалечен работен плот . Обучението на живо на място може да се проведе локално в помещенията на клиента в България или в корпоративните центрове за обучение на NobleProg в България. NobleProg -- Вашият местен доставчик на обучение

Machine Translated

Flutter Course Outlines

Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
14 hours
Business Логически компонент (BLoC) е шаблон за проектиране от Google, който позволява отделянето на бизнес логиката от презентационния слой.Това водено от инструктор обучение на живо (онлайн или на място) е насочено към разработчици, които искат да се научат как да използват BLoC Pattern за управление на състоянието в различни приложения.До края на това обучение участниците ще могат:
  Разберете основните концепции и архитектура на BLoC. Създавайте, тествайте и отстранявайте грешки в BLoC. Научете за контекста на изграждане на BLoC.
Формат на курса
  Интерактивна лекция и дискусия. Много упражнения и практика. Практическо внедряване в лабораторна среда на живо.
Опции за персонализиране на курса
  За да поискате персонализирано обучение за този курс, моля свържете се с нас, за да уговорим.
14 hours
In this instructor-led, live training in България (online or onsite), participants will learn how to use Flutter to rapidly develop a mobile app that runs on both iOS and Android devices.  By the end of this training, participants will be able to:
 • Quickly install the framework, IDE and other tooling to start developing.
 • Understand and use Google's Dart language to quickly prototype a mobile app.
 • Test and deploy mobile apps that run on both iOS and Android using a single code base.
 • Customize the app using a rich set of widgets, layouts and animations.
35 hours
Flutter е отворен код UI инструмент, създаден от Google за изграждане на мобилни приложения за Android, iOS, уеб и други платформи от една кодова база. Като междуплатформна рамка, тя намалява разходите и сложността на създаването, проектирането и поддържането на приложенията. Това обучение, ръководено от инструктори (онлайн или онлайн) е насочено към разработчици, които искат да използват Flutter за създаване и изграждане на висококачествени мобилни приложения за Android, iOS и други платформи от обща кодова база. В края на обучението участниците ще могат да:
  Създайте необходимата среда за развитие, за да започнете да създавате Flutter приложения. Използвайте Dart програмния език, за да разработите кода за изграждане на приложенията. Използвайте Flutter виджета, за да проектирате и създадете естетически приятен и лесен за използване интерфейс. Разработване и тестване на приложения на различни платформи (мобилни, десктоп, уеб и т.н.)
Формат на курса
  Интерактивна лекция и дискусия. Много упражнения и упражнения. Изпълнение на ръката в живо лабораторна среда.
Опции за персонализиране на курса
  За да поискате персонализирано обучение за този курс, моля, свържете се с нас, за да организирате.
14 hours
Flutter е отворен код UI рамка, създадена от Google, която ви позволява да изградите транс-платформни приложения за Android, iOS, уеб и десктоп операционни системи. Това обучение, ръководено от инструктори, на живо (онлайн или онлайн) е насочено към разработчиците, които искат да използват Flutter за създаване на транс-платформни приложения. В края на обучението участниците ще могат да:
  Изисквания за миграция от Java до Flutter. Интегрирайте Firebase услуги за поддръжка като база данни, аутентификация и съхранение. Създайте анимации и усъвършенствани UI функции за приложение.
Формат на курса
  Интерактивна лекция и дискусия. Много упражнения и упражнения. Изпълнение на ръката в живо лабораторна среда.
Опции за персонализиране на курса
  За да поискате персонализирано обучение за този курс, моля, свържете се с нас, за да организирате. За да научите повече за Flutter, моля посетете: https://flutter.io/

Last Updated:

Online Flutter courses, Weekend Flutter courses, Evening Flutter training, Flutter boot camp, Flutter instructor-led, Weekend Flutter training, Evening Flutter courses, Flutter coaching, Flutter instructor, Flutter trainer, Flutter training courses, Flutter classes, Flutter on-site, Flutter private courses, Flutter one on one training

Специални оферти

No course discounts for now.

Абонамент за специалните оферти

Ние се отнасяме с Вашите данни поверително и не ги предоставяме на трети страни. Можете да промените настройките си по всяко време или да се отпишете изцяло.

НЯКОИ ОТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Bulgaria!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions