FortiGate Training Courses

FortiGate Training Courses

Local instructor-led live FortiGate training courses in България.

Oтзиви от потребители

★★★★★
★★★★★

FortiGate Course Outlines

Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
21 hours
FortiGuard Labs е изследователска компания за сигурност и заплахи за разузнаване от Fortinet, един от водещите доставчици на услуги за киберсигурност днес. Сред най-известните му продукти са FortiGate Firewalls на следващото поколение (NGFWs), които са по-ефективни от Firewalls с по-ниска спецификация. FortiGate NGFWs могат да филтрират мрежовия трафик, като същевременно поддържат функциите на устойчиви пожарни стени, което ги прави оптимални за хибридни и хиперскални корпоративни центрове за данни. Този инструктор-управляван, на живо обучение (онлайн или онлайн) е насочен към инженери за сигурност и системни администратори, които искат да използват FortiGate NGFW's напреднали системи за мрежа, базирани на сигурността, за да защитят своята организация от вътрешни и външни заплахи. В края на обучението участниците ще могат да:
  Инсталиране и конфигуриране на предпочитания FortiGate NGFW софтуер и хардуер модел. Операция и използване FortiGate NGFW за подобряване на ефективността на задачите за управление на системата. Управление на различни форми на външни и вътрешни заплахи с помощта на FortiGate функции. Интегрирайте FortiGate защитната тъкан с цялата ИТ инфраструктура, за да осигурите бърза автоматизирана защита. Осигуряване на дългосрочна защита от атаки с независима и непрекъсната разузнаване за заплахи. Решаване на най-често срещаните грешки в настройката на системата за firewall, свързани с FortiGate NGFWs. Въвеждане на решения за сигурност на Fortinet в други корпоративни приложения.
Формат на курса
  Интерактивна лекция и дискусия. Много упражнения и упражнения. Изпълнение на ръката в живо лабораторна среда.
Опции за персонализиране на курса
  За да поискате персонализирано обучение за този курс, моля, свържете се с нас, за да организирате.

Last Updated:

Online FortiGate courses, Weekend FortiGate courses, Evening FortiGate training, FortiGate boot camp, FortiGate instructor-led, Weekend FortiGate training, Evening FortiGate courses, FortiGate coaching, FortiGate instructor, FortiGate trainer, FortiGate training courses, FortiGate classes, FortiGate on-site, FortiGate private courses, FortiGate one on one training

Специални оферти

No course discounts for now.

Абонамент за специалните оферти

Ние се отнасяме с Вашите данни поверително и не ги предоставяме на трети страни. Можете да промените настройките си по всяко време или да се отпишете изцяло.

НЯКОИ ОТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Bulgaria!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions