FortiGate Training Courses

FortiGate Training Courses

Онлайн или на място, водени от инструктори обучителни курсове на FortiGate на живо демонстрират чрез интерактивна практическа практика как да използвате усъвършенстваните мрежови системи, управлявани от сигурността на FortiGate NGFW, за да защитите организацията от вътрешни и външни заплахи. FortiGate обучението се предлага като „онлайн обучение на живо“ или „обучение на живо на място“. Онлайн обучението на живо (известно още като „дистанционно обучение на живо“) се извършва чрез интерактивен отдалечен работен плот . Обучението на живо на място може да се проведе локално в помещенията на клиента в България или в корпоративните центрове за обучение на NobleProg в България. NobleProg -- Вашият местен доставчик на обучение

Machine Translated

Oтзиви от потребители

★★★★★
★★★★★

FortiGate Course Outlines

Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
14 hours
Fortinet NSE4 е техническа сертификация за киберсигурност, която измерва способността на ИТ специалистите да конфигурират, инсталират и управляват ежедневната конфигурация, наблюдение и работа на FortiGate устройство, за да поддържат специфични политики за корпоративна мрежова сигурност.Това водено от инструктор обучение на живо (онлайн или на място) е насочено към опитни мениджъри по мрежова сигурност, които желаят да придобият знанията и уменията, необходими за внедряване, управление и отстраняване на неизправности в уредите за сигурност FortiGate на Fortinet, работещи на FortiOS 7.2 като NSE4 Network Security Professional .До края на това обучение участниците ще могат:
  Разберете продуктовото портфолио на Fortinet и ролята на FortiOS в мрежовата сигурност. Приложете ефективни политики за защитна стена, профили за сигурност и превод на мрежови адреси (NAT). Използвайте услугите за сигурност и осигурете мрежово резервиране и отказ. Приложете най-добрите практики за сигурност и оптимизирайте политиките за сигурност за съответствие и смекчаване на заплахите.
Формат на курса
  Интерактивна лекция и дискусия. Много упражнения и практика. Практическо внедряване в лабораторна среда на живо.
Опции за персонализиране на курса
  За да поискате персонализирано обучение за този курс, моля свържете се с нас, за да уговорим.
21 hours
FortiGuard Labs е изследователска компания за сигурност и заплахи за разузнаване от Fortinet, един от водещите доставчици на услуги за киберсигурност днес. Сред най-известните му продукти са FortiGate Firewalls на следващото поколение (NGFWs), които са по-ефективни от Firewalls с по-ниска спецификация. FortiGate NGFWs могат да филтрират мрежовия трафик, като същевременно поддържат функциите на устойчиви пожарни стени, което ги прави оптимални за хибридни и хиперскални корпоративни центрове за данни. Този инструктор-управляван, на живо обучение (онлайн или онлайн) е насочен към инженери за сигурност и системни администратори, които искат да използват FortiGate NGFW's напреднали системи за мрежа, базирани на сигурността, за да защитят своята организация от вътрешни и външни заплахи. В края на обучението участниците ще могат да:
  Инсталиране и конфигуриране на предпочитания FortiGate NGFW софтуер и хардуер модел. Операция и използване FortiGate NGFW за подобряване на ефективността на задачите за управление на системата. Управление на различни форми на външни и вътрешни заплахи с помощта на FortiGate функции. Интегрирайте FortiGate защитната тъкан с цялата ИТ инфраструктура, за да осигурите бърза автоматизирана защита. Осигуряване на дългосрочна защита от атаки с независима и непрекъсната разузнаване за заплахи. Решаване на най-често срещаните грешки в настройката на системата за firewall, свързани с FortiGate NGFWs. Въвеждане на решения за сигурност на Fortinet в други корпоративни приложения.
Формат на курса
  Интерактивна лекция и дискусия. Много упражнения и упражнения. Изпълнение на ръката в живо лабораторна среда.
Опции за персонализиране на курса
  За да поискате персонализирано обучение за този курс, моля, свържете се с нас, за да организирате.

Last Updated:

Online FortiGate courses, Weekend FortiGate courses, Evening FortiGate training, FortiGate boot camp, FortiGate instructor-led, Weekend FortiGate training, Evening FortiGate courses, FortiGate coaching, FortiGate instructor, FortiGate trainer, FortiGate training courses, FortiGate classes, FortiGate on-site, FortiGate private courses, FortiGate one on one training

Специални оферти

No course discounts for now.

Абонамент за специалните оферти

Ние се отнасяме с Вашите данни поверително и не ги предоставяме на трети страни. Можете да промените настройките си по всяко време или да се отпишете изцяло.

НЯКОИ ОТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Bulgaria!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions