FreeIPA Training Courses

FreeIPA Training Courses

Онлайн или на място, водени от инструктори обучителни курсове на живо FreeIPA демонстрират чрез интерактивна практическа практика как да използвате FreeIPA за централизиране на информацията за удостоверяване, оторизация и акаунт за потребители, групи и машини на организацията. FreeIPA обучението се предлага като „онлайн обучение на живо“ или „обучение на живо на място“. Онлайн обучението на живо (известно още като „дистанционно обучение на живо“) се извършва чрез интерактивен отдалечен работен плот . Обучението на живо на място може да се проведе локално в помещенията на клиента в България или в корпоративните центрове за обучение на NobleProg в България. NobleProg -- Вашият местен доставчик на обучение

Machine Translated

FreeIPA Course Outlines

Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
14 hours
FreeIPA е система за управление на самоличността с отворен код за Linux/UNIX. Може да се мисли като Linux версия на Windows' Active Directory. Този инструктор-управлява, на живо обучение (онлайн или онлайн) е насочена към системни администратори, които искат да използват FreeIPA за централизиране на информацията за автентичност, разрешение и акаунт за потребителите, групите и машините на тяхната организация. В края на обучението участниците ще могат да:
  Настройка и настройка FreeIPA. Управление на Linux потребители и клиенти от едно централно местоположение. Използвайте FreeIPA CLI, Web UI и RPC интерфейс за установяване и управление на разрешенията. Осигуряване на единен сигнал за автентичност във всички системи, услуги и приложения. Интегрирайте FreeIPA с Windows Active Directory. Възстановяване, възпроизвеждане и мигриране на сървър FreeIPA.
Формат на курса
  Интерактивна лекция и дискусия. Много упражнения и упражнения. Изпълнение на ръката в живо лабораторна среда.
Опции за персонализиране на курса
  За да поискате персонализирано обучение за този курс, моля, свържете се с нас, за да организирате.

Last Updated:

Online FreeIPA courses, Weekend FreeIPA courses, Evening FreeIPA training, FreeIPA boot camp, FreeIPA instructor-led, Weekend FreeIPA training, Evening FreeIPA courses, FreeIPA coaching, FreeIPA instructor, FreeIPA trainer, FreeIPA training courses, FreeIPA classes, FreeIPA on-site, FreeIPA private courses, FreeIPA one on one training

Специални оферти

No course discounts for now.

Абонамент за специалните оферти

Ние се отнасяме с Вашите данни поверително и не ги предоставяме на трети страни. Можете да промените настройките си по всяко време или да се отпишете изцяло.

НЯКОИ ОТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Bulgaria!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions