Hazelcast Training Courses

Hazelcast Training Courses

Онлайн или на място, ръководени от инструктор курсове на живо за Hazelcast демонстрират чрез интерактивна практическа практика как да използвате Hazelcast за обработка на разпределени структури от данни и оптимизиране на производителността на приложенията. Обучението на Hazelcast се предлага като „онлайн обучение на живо“ или „обучение на живо на място“. Онлайн обучението на живо (известно още като „дистанционно обучение на живо“) се извършва чрез интерактивен отдалечен работен плот . Обучението на живо на място може да се проведе локално в помещенията на клиента в България или в корпоративните центрове за обучение на NobleProg в България. NobleProg -- Вашият местен доставчик на обучение

Machine Translated

Hazelcast Course Outlines

Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
14 hours
Hazelcast е мрежова платформа за данни в паметта с отворен код за разпределени изчисления и съхранение на данни. Той осигурява мащабируем клъстер за ефективно управление на натоварването и интеграция с източници на данни и облачни технологии.Това водено от инструктор обучение на живо (онлайн или на място) е насочено към разработчици и системни администратори, които желаят да използват Hazelcast за обработка на разпределени структури от данни и оптимизиране на производителността на приложенията.До края на това обучение участниците ще могат:
  Инсталирайте и конфигурирайте Hazelcast, за да започнете да създавате и управлявате клъстер. Създайте клъстер за иницииране на автоматично откриване на множество процеси. Настройте Management център за клъстерни връзки и наблюдение. Разработвайте приложения и ги внедрявайте чрез Hazelcast клъстера.
Формат на курса
  Интерактивна лекция и дискусия. Много упражнения и практика. Практическо внедряване в лабораторна среда на живо.
Опции за персонализиране на курса
  За да поискате персонализирано обучение за този курс, моля свържете се с нас, за да уговорим.

Last Updated:

Online Hazelcast courses, Weekend Hazelcast courses, Evening Hazelcast training, Hazelcast boot camp, Hazelcast instructor-led, Weekend Hazelcast training, Evening Hazelcast courses, Hazelcast coaching, Hazelcast instructor, Hazelcast trainer, Hazelcast training courses, Hazelcast classes, Hazelcast on-site, Hazelcast private courses, Hazelcast one on one training

Специални оферти

No course discounts for now.

Абонамент за специалните оферти

Ние се отнасяме с Вашите данни поверително и не ги предоставяме на трети страни. Можете да промените настройките си по всяко време или да се отпишете изцяло.

НЯКОИ ОТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Bulgaria!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions