Heroku Training Courses

Heroku Training Courses

Онлайн или на място, ръководени от инструктор курсове за обучение на Heroku на живо демонстрират чрез интерактивна практическа практика как да използвате Heroku за удобно разполагане на уеб и мобилни приложения в облака. Обучението на Heroku се предлага като „онлайн обучение на живо“ или „обучение на живо на място“. Онлайн обучението на живо (известно още като „дистанционно обучение на живо“) се извършва чрез интерактивен отдалечен работен плот . Обучението на живо на място може да се проведе локално в помещенията на клиента в България или в корпоративните центрове за обучение на NobleProg в България. NobleProg -- Вашият местен доставчик на обучение

Machine Translated

Heroku Course Outlines

Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
14 hours
Heroku е платформа като услуга (PaaS) за изграждане, изпълнение, експлоатация и скалиране на контейнерирани уеб и мобилни приложения в облака. Той поддържа множество езици за програмиране, различни инструменти за развитие, предварително инсталирани операционни системи и redundant сървъри. Този инструктор-управляван, живо обучение (онлайн или онлайн) е насочен към разработчиците, които искат да използват Heroku за удобно разпространение на уеб и мобилни приложения в облака, без да се сблъскват с инсталацията на инфраструктурата, конфигурацията, управлението и т.н. В края на обучението участниците ще могат да:
  Разберете Heroku екосистемата и как се различава от AWS EC2 и други PaaS оферти. Leverage Heroku функции като Git интеграция, Heroku CLI и Heroku Dashboard за потискане на приложения в облака лесно.
Формат на курса
  Интерактивна лекция и дискусия. Много упражнения и упражнения. Изпълнение на ръката в живо лабораторна среда.
Опции за персонализиране на курса
  За да поискате персонализирано обучение за този курс, моля, свържете се с нас, за да организирате.

Last Updated:

Online Heroku courses, Weekend Heroku courses, Evening Heroku training, Heroku boot camp, Heroku instructor-led, Weekend Heroku training, Evening Heroku courses, Heroku coaching, Heroku instructor, Heroku trainer, Heroku training courses, Heroku classes, Heroku on-site, Heroku private courses, Heroku one on one training

Специални оферти

No course discounts for now.

Абонамент за специалните оферти

Ние се отнасяме с Вашите данни поверително и не ги предоставяме на трети страни. Можете да промените настройките си по всяко време или да се отпишете изцяло.

НЯКОИ ОТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Bulgaria!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions