HTML Training Courses

HTML Training Courses

Онлайн или на място, водени от инструктори на живо HTML (Hypertext Markup Language) курсове за обучение демонстрират чрез интерактивна дискусия и практическа практика как да използвате HTML за създаване на уеб страници и уеб приложения. HTML обучението се предлага като „онлайн обучение на живо“ или „обучение на живо на място“. Онлайн обучението на живо (известно още като „дистанционно обучение на живо“) се извършва чрез интерактивен отдалечен работен плот . Обучението на живо на място може да се проведе локално в помещенията на клиента в България или в корпоративните центрове за обучение на NobleProg в България. NobleProg -- Вашият местен доставчик на обучение

Machine Translated

Oтзиви от потребители

★★★★★
★★★★★

HTML Course Outlines

Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
35 hours
HTML5 е език за маркиране, който позволява на потребителите да структурират и създават приложения. JavaScript е базиран на текст език за програмиране, който предоставя инструменти за създаване на динамично и интерактивно уеб съдържание. И CSS4 предоставя инструменти, които се използват за определяне и подобряване на стила на уебсайт или приложение.Това водено от инструктор обучение на живо (онлайн или на място) е насочено към програмисти, които искат да използват HTML5, JavaScript и CSS4 заедно, за да създадат уеб приложение.До края на това обучение участниците ще могат:
  Интегрирайте и използвайте HTML5, JavaScript и CSS4 функции в разработката на приложения. Използвайте CSS4, за да подобрите привлекателността и използваемостта на приложението. Използвайте JavaScript и HTML при създаването на модерни интерактивни приложения.
Формат на курса
  Интерактивна лекция и дискусия. Много упражнения и практика. Практическо внедряване в лабораторна среда на живо.
Опции за персонализиране на курса
  За да поискате персонализирано обучение за този курс, моля свържете се с нас, за да уговорим.
21 hours
Учениците ще научат как да създават уебсайт в съответствие с стандартите и ще научат за тайните на HTML / XHTML и CSS. Ще можете да поставите страница на сървъра и да я добавите към директориите и търсачките. Всеки участник ще получи лесен за използване ръководство, подготвено от автора на курса, което улеснява преразглеждането и практическото прилагане на получените знания.
35 hours
Програмата ви подготвя за професионален уеб дизайнер (код за заетост: 213202 за стандарти за професионални квалификации) по отношение на "HTML и CSS в уеб дизайна" и включва проблем с програмирането, използвайки JavaScript и PHP език. Следната програма предполага, че участникът ще бъде в състояние да проектира и създава уебсайтове с помощта на HTML 4.0 и Cascading Style Sheets 2.0. При изграждането на уебсайт, ще използвате етикетите HTML за поставяне на текст, графики, таблици и интерактивни форми на уеб страницата, както и връзки към други уеб страници и уеб сайтове. С Cascading Style Sheets 2.0 ще извършвате форматиране на уеб съдържание в съответствие с изискванията на клиента. Курс завършилите могат да търсят заетост в сервизни компании, участващи в уеб дизайна или да започнат консултантски услуги (самозаетост). Програмата за обучение обхваща проблемите на създаването на уеб сайтове с помощта на HTML и CSS.
35 hours
This course is intended not just to introduce but to provide strong foundations and present best practices for HTML & CSS, JavaScript, jQuery and Bootstrap. Fundamental concepts are introduced along with Best practices through labs and hands on exercises. For a good enough coverage of all the topics HTML is addressed along with the other topics (CSS & JavaScript). The course is almost entirely hands on. Most of the concepts are discovered through code readings/execution & coding.
14 hours
Участниците в обучението ще придобият знания за:
  Създаване на страници в HTML5 Основните предимства на HTML5 Разликите между HTML5 и HTML4 Новите елементи и атрибути на HTML5 Работа с аудио и видео медии в HTML5 Създаване на формуляри Уеб Съхранение за офлайн приложения
35 hours
Този курс осигурява въведение в HTML5, CSS3, и JavaScript. Участниците ще научат умения за програмиране чрез упражнения и създаването на уеб приложение за проби.  Това обучение, ръководено от инструктори (онлайн или онлайн) е насочено към начинаещи програмисти, които искат да научат HTML5, CSS3, и JavaScript за целите на изграждането на уеб приложения. В края на обучението участниците ще могат да:
  Инсталиране и конфигуриране на средата за развитие. Разберете логиката на програмирането и я използвайте, за да контролирате потока на приложение. Използвайте Javaскрипт заедно с HTML, за да създадете интерактивно преживяване за потребителите. Използвайте CSS3 за добавяне на визуални ефекти към приложението, за да го направите по-привлекателен и полезен за използване. Свържете приложението към база данни за съхранение и събиране на данни.
Формат на курса
  Интерактивна лекция и дискусия. Много упражнения и упражнения. Изпълнение на ръката в живо лабораторна среда.
Опции за персонализиране на курса
  За да поискате персонализирано обучение за този курс, моля, свържете се с нас, за да организирате.
7 hours
Shiny is an open source R package that provides a web framework for building interactive web applications using R. In this instructor-led, live training, participants will learn how to combine data science and web development using Shiny, R, and HTML. By the end of this training, participants will be able to:
 • Build interactive web applications with R using Shiny
Audience
 • Data scientists
 • Web developers
 • Statisticians
Format of the course
 • Part lecture, part discussion, exercises and heavy hands-on practice
21 hours
Angular 4 (previous versions commonly referred to as Angular.js, AngularJS, AngularJS 1, Angular 1, Angular 2, etc.) is a JavaScript-based front-end web application framework for developing single-page applications. Angular 4 boasts better performance over its predecessor, more APIs to tap into, and improved support for mobile devices in terms of responsiveness of design and layout. This instructor-led, live training introduces the fundamentals of Angular 4 and walks participants through the creation of a single-page web application.
Format of the course
 • Overview of Angular 4's features and capabilities along with step-by-step development of a web application.

Last Updated:

Online HTML courses, Weekend HTML courses, Evening HTML training, HTML boot camp, HTML instructor-led, Weekend HTML training, Evening HTML courses, HTML coaching, HTML instructor, HTML trainer, HTML training courses, HTML classes, HTML on-site, HTML private courses, HTML one on one training

Специални оферти

No course discounts for now.

Абонамент за специалните оферти

Ние се отнасяме с Вашите данни поверително и не ги предоставяме на трети страни. Можете да промените настройките си по всяко време или да се отпишете изцяло.

НЯКОИ ОТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Bulgaria!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions