HTML Training Courses

HTML Training Courses

Local instructor-led live HTML training courses in България.

Oтзиви от потребители

★★★★★
★★★★★

HTML Course Outlines

Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
35 hours
HTML5 е език за маркиране, който позволява на потребителите да структурират и създават приложения. JavaScript е базиран на текст език за програмиране, който предоставя инструменти за създаване на динамично и интерактивно уеб съдържание. И CSS4 предоставя инструменти, които се използват за определяне и подобряване на стила на уебсайт или приложение.Това водено от инструктор обучение на живо (онлайн или на място) е насочено към програмисти, които искат да използват HTML5, JavaScript и CSS4 заедно, за да създадат уеб приложение.До края на това обучение участниците ще могат:
  Интегрирайте и използвайте HTML5, JavaScript и CSS4 функции в разработката на приложения. Използвайте CSS4, за да подобрите привлекателността и използваемостта на приложението. Използвайте JavaScript и HTML при създаването на модерни интерактивни приложения.
Формат на курса
  Интерактивна лекция и дискусия. Много упражнения и практика. Практическо внедряване в лабораторна среда на живо.
Опции за персонализиране на курса
  За да поискате персонализирано обучение за този курс, моля свържете се с нас, за да уговорим.
21 hours
Учениците ще научат как да създават уебсайт в съответствие с стандартите и ще научат за тайните на HTML / XHTML и CSS. Ще можете да поставите страница на сървъра и да я добавите към директориите и търсачките. Всеки участник ще получи лесен за използване ръководство, подготвено от автора на курса, което улеснява преразглеждането и практическото прилагане на получените знания.
35 hours
Програмата ви подготвя за професионален уеб дизайнер (код за заетост: 213202 за стандарти за професионални квалификации) по отношение на "HTML и CSS в уеб дизайна" и включва проблем с програмирането, използвайки JavaScript и PHP език. Следната програма предполага, че участникът ще бъде в състояние да проектира и създава уебсайтове с помощта на HTML 4.0 и Cascading Style Sheets 2.0. При изграждането на уебсайт, ще използвате етикетите HTML за поставяне на текст, графики, таблици и интерактивни форми на уеб страницата, както и връзки към други уеб страници и уеб сайтове. С Cascading Style Sheets 2.0 ще извършвате форматиране на уеб съдържание в съответствие с изискванията на клиента. Курс завършилите могат да търсят заетост в сервизни компании, участващи в уеб дизайна или да започнат консултантски услуги (самозаетост). Програмата за обучение обхваща проблемите на създаването на уеб сайтове с помощта на HTML и CSS.
35 hours
This course is intended not just to introduce but to provide strong foundations and present best practices for HTML & CSS, JavaScript, jQuery and Bootstrap. Fundamental concepts are introduced along with Best practices through labs and hands on exercises. For a good enough coverage of all the topics HTML is addressed along with the other topics (CSS & JavaScript). The course is almost entirely hands on. Most of the concepts are discovered through code readings/execution & coding.
7 hours
Shiny is an open source R package that provides a web framework for building interactive web applications using R. In this instructor-led, live training, participants will learn how to combine data science and web development using Shiny, R, and HTML. By the end of this training, participants will be able to:
 • Build interactive web applications with R using Shiny
Audience
 • Data scientists
 • Web developers
 • Statisticians
Format of the course
 • Part lecture, part discussion, exercises and heavy hands-on practice
35 hours
Този курс осигурява въведение в HTML5, CSS3, и JavaScript. Участниците ще научат умения за програмиране чрез упражнения и създаването на уеб приложение за проби.  Това обучение, ръководено от инструктори (онлайн или онлайн) е насочено към начинаещи програмисти, които искат да научат HTML5, CSS3, и JavaScript за целите на изграждането на уеб приложения. В края на обучението участниците ще могат да:
  Инсталиране и конфигуриране на средата за развитие. Разберете логиката на програмирането и я използвайте, за да контролирате потока на приложение. Използвайте Javaскрипт заедно с HTML, за да създадете интерактивно преживяване за потребителите. Използвайте CSS3 за добавяне на визуални ефекти към приложението, за да го направите по-привлекателен и полезен за използване. Свържете приложението към база данни за съхранение и събиране на данни.
Формат на курса
  Интерактивна лекция и дискусия. Много упражнения и упражнения. Изпълнение на ръката в живо лабораторна среда.
Опции за персонализиране на курса
  За да поискате персонализирано обучение за този курс, моля, свържете се с нас, за да организирате.
21 hours
This instructor-led, live training in България introduces the fundamentals of Angular 4 and walks participants through the creation of a single-page web application.

Last Updated:

Online HTML courses, Weekend HTML courses, Evening HTML training, HTML boot camp, HTML instructor-led, Weekend HTML training, Evening HTML courses, HTML coaching, HTML instructor, HTML trainer, HTML training courses, HTML classes, HTML on-site, HTML private courses, HTML one on one training

Специални оферти

No course discounts for now.

Абонамент за специалните оферти

Ние се отнасяме с Вашите данни поверително и не ги предоставяме на трети страни. Можете да промените настройките си по всяко време или да се отпишете изцяло.

НЯКОИ ОТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Bulgaria!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions