Iridium Training Courses

Iridium Training Courses

Онлайн или на място, водени от инструктори на живо Iridium обучителни курсове демонстрират чрез интерактивна практическа практика как да тествате сложно уеб приложение с помощта на Iridium. Обучението на Iridium се предлага като „онлайн обучение на живо“ или „обучение на живо на място“. Онлайн обучението на живо (известно още като „дистанционно обучение на живо“) се извършва чрез интерактивен отдалечен работен плот . Обучението на живо на място може да се проведе локално в помещенията на клиента в България или в корпоративните центрове за обучение на NobleProg в България. NobleProg -- Вашият местен доставчик на обучение

Machine Translated

Oтзиви от потребители

★★★★★
★★★★★

Iridium Course Outlines

Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
7 hours
Iridium е инструмент за уеб тестване с отворен код, изграден около Cucumber и Selenium. Той използва подход за тестване, управляван от поведението (BDD).Това водено от инструктор обучение на живо (онлайн или на място) е насочено към тестови инженери и разработчици, които искат да се научат как да тестват сложно уеб приложение с помощта на Iridium.До края на това обучение участниците ще могат:
  Създавайте тестове от край до край, които симулират действията на потребител, докато навигира в уеб приложение. Автоматизирайте тестването на тематични приложения с множество стилове. Създавайте тестови случаи, които са четливи за нетехнически хора. Изпълнявайте тестове в голямо разнообразие от браузъри. Използвайте пакета Iridium Snippets за Atom, за да улесните писането на тестов скрипт. Намалете разходите за поддръжка на потребителски Java код и обекти на страници.
Формат на курса
  Интерактивна лекция и дискусия. Много упражнения и практика. Практическо внедряване в лабораторна среда на живо.
Опции за персонализиране на курса
  За да поискате персонализирано обучение за този курс, моля свържете се с нас, за да уговорим.

Last Updated:

Online Iridium courses, Weekend Iridium courses, Evening Iridium training, Iridium boot camp, Iridium instructor-led, Weekend Iridium training, Evening Iridium courses, Iridium coaching, Iridium instructor, Iridium trainer, Iridium training courses, Iridium classes, Iridium on-site, Iridium private courses, Iridium one on one training

Специални оферти

No course discounts for now.

Абонамент за специалните оферти

Ние се отнасяме с Вашите данни поверително и не ги предоставяме на трети страни. Можете да промените настройките си по всяко време или да се отпишете изцяло.

НЯКОИ ОТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Bulgaria!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions