Learning Management System (LMS) Training Courses

Learning Management System (LMS) Training Courses

Онлайн или на място, водени от инструктор курсове за обучение на живо по Система за управление на обучението (LMS) демонстрират чрез интерактивна практическа практика основите и напредналите концепции на LMS. LMS обучението се предлага като „онлайн обучение на живо“ или „обучение на живо на място“. Онлайн обучението на живо (известно още като „дистанционно обучение на живо“) се извършва чрез интерактивен отдалечен работен плот . Обучението на живо на място може да се проведе локално в помещенията на клиента в България или в корпоративните центрове за обучение на NobleProg в България. NobleProg -- Вашият местен доставчик на обучение

Machine Translated

Learning Management System (LMS) Subcategories

Learning Management System (LMS) Course Outlines

Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
14 hours
Learning Management Systems (LMS) are used by trainers and educators for producing online courses that incorporate concepts such as blended learning, distance education, flipped classroom and other e-learning strategies in schools, universities, workplaces and the private sector. This instructor-led training is aimed at technical users such as system administrators and course managers who enjoy the practical, hands-on approach to learning how to implement and deploy an LMS. By the end of this training, participants will understand the architecture, design and functional principles behind an LMS and will, by way of live practice and implementation, know how to install, configure, manage, optimize, troubleshoot and deploy an LMS system in their own environment.
Format of the course
 • Part lecture, part discussion, exercises and heavy hands-on practice
Note
 • This training will use Moodle as a sample LMS implementation.
 • To use a different LMS or customize any other part of this training, please contact us to arrange. 
14 hours
Системите за обучение (LMS) се използват от треньори и преподаватели, за да произвеждат онлайн курсове, които включват концепции като смесено обучение, дистанционно образование, класни стаи и други стратегии за електронно обучение в училища, университети, работни места и частния сектор. •   В това ръководен от инструктори, участниците в живо обучение ще научат как да се установят и управляват курсове, да организират началната страница на курса и неговото оформление, да организират и оценяват задачите и да дават обратна връзка, да изпълняват квиз, да проследяват напредъка на обучението, да имат онлайн дискусии с учениците, да използват учебника и други напреднали подходи за оценяване, да провеждат проучвания, да провеждат работилници и др. В края на обучението участниците ще могат да:
  Имайте задълбочено познаване на LMS и всичките му основни характеристики. Създаване, проектиране, добавяне, конфигуриране и управление на курсове въз основа на техните собствени нужди. Добавяне, конфигуриране и управление на курсовите ресурси и дейности, включително, но не само, задаване, чат, обратна връзка, форум, лекция, квиз, SCORM, проучване, семинар, учебник и т.н. Предоставяне на по-добро преподаване, взаимодействие и учебен опит на аудиторията.
Формат на курса
  Частна лекция, частна дискусия, упражнения и тежка практика
Забележка
  Това обучение ще използва Moodle като LMS за всички упражнения. За да използвате различен LMS или да персонализирате всяка друга част от това обучение, моля, свържете се с нас, за да организирате.
14 hours
xAPI (Experience API), известен също като Tin Can API, е спецификация за софтуер с отворен код за изучаване. Той се използва за проследяване на начина, по който учениците взаимодействат с всяко учебно съдържание или приложение, което води до по-ефективни и подобрени учебни преживявания. Това обучение, ръководено от инструктори (онлайн или онлайн) е насочено към разработчици, инструктори или треньори, които искат да използват xAPI за проследяване на поведението и дейностите на ученето и да направят по-добри решения за учене. В края на обучението участниците ще могат да:
  Разберете характеристиките и предимствата на xAPI и как работи. Научете как да изградите Learning Record Store (LRS). Осигурете задълбочено разбиране на пълната спецификация на xAPI. Научете как да изпращате и получавате изявления на xAPI. Научете как да прилагате xAPI за ефективно измерване на ученето.
Формат на курса
  Интерактивна лекция и дискусия. Много упражнения и упражнения. Изпълнение на ръката в живо лабораторна среда.
14 hours
Платформата Open edX е система за управление на обучението с отворен код (LMS), изградена на върха на уеб рамката Django, базирана на Python. Това е популярна платформа за хостинг на MOOC (Massive Open Online Courses), както и по-малки класове и модули за обучение. Това обучение, ръководено от инструктори, на живо (онлайн или онлайн) е насочено към sysadmins, които искат да инсталира, конфигурират, разпространяват и поддържат система Open edX. В края на обучението участниците ще могат да:
  Инсталиране и конфигуриране на система от производствено ниво Open edX. Определяне на потребителските роли и разрешения. Конфигуриране на база данни и извършване на дейности за поддръжка. Осигуряване, мониторинг, оптимизиране и решаване на проблеми на живо Open edX система. Peform административни задачи, включително резервно копиране, възстановяване и миграция на сайтове.
Формат на курса
  Интерактивна лекция и дискусия. Много упражнения и упражнения. Изпълнение на ръката в живо лабораторна среда.
Опции за персонализиране на курса
  За да поискате персонализирано обучение за този курс, моля, свържете се с нас, за да организирате.
21 hours
Платформата Open edX е система за управление на обучението с отворен код (LMS), изградена на върха на уеб рамката Django, базирана на Python. Това е популярна платформа за хостинг на MOOC (Massive Open Online Courses), както и по-малки класове и модули за обучение. Това обучение, ръководено от инструктори (онлайн или онлайн) е насочено към разработчици, които искат да персонализират и разширят онлайн курс, базиран на платформата Open edX. В края на обучението участниците ще могат да:
  Създаване на необходимата среда за развитие, за да започне да се развива. Разберете Open edX архитектурата, инструментите и процеса на развитие. Изграждане, тестване и внедряване на нови приложения и услуги, за да се разшири богатството на курс Open edX. Интегриране на съществуващите уеб, десктоп и мобилни приложения и съдържание в един Open edX курс. Проследяване, мониторинг и анализ на дейността и изпълнението на услуга или приложение.
Формат на курса
  Интерактивна лекция и дискусия. Много упражнения и упражнения. Изпълнение на ръката в живо лабораторна среда.
Опции за персонализиране на курса
  За да поискате персонализирано обучение за този курс, моля, свържете се с нас, за да организирате.
21 hours
Платформата Open edX е система за управление на обучението с отворен код (LMS). Това е популярна платформа за хостинг на MOOC (Massive Open Online Courses), както и по-малки класове и модули за обучение. Това обучение, ръководено от инструктори (онлайн или онлайн) е насочено към инструктори, които искат да използват платформата Open edX за създаване и предоставяне на онлайн курсове. В края на обучението участниците ще могат да:
  Разберете как Open edX's различни компоненти работят заедно, за да се даде възможност на инструкторите да проектират онлайн обучение от световна класа. Използвайте инструмента за авторство на курса Open edX's, за да изградите edX курс. Смесете правилното естествено съдържание и мултимедия, за да обогатите курса. Създаване на интерактивни, практични уроци и дейности. Оценяване на резултатите на учениците и предоставяне на своевременно обратна връзка с помощта на инструмента Open edX инструктор. Сътрудничете се с други хора, за да осъществявате и управлявате цяла серия от онлайн курсове.
Формат на курса
  Интерактивна лекция и дискусия. Много упражнения и упражнения. Изпълнение на ръката в живо лабораторна среда.
Опции за персонализиране на курса
  За да поискате персонализирано обучение за този курс, моля, свържете се с нас, за да организирате.

Last Updated:

Online Learning Management System (LMS) courses, Weekend Learning Management System (LMS) courses, Evening Learning Management System (LMS) training, Learning Management System (LMS) boot camp, Learning Management System (LMS) instructor-led, Weekend Learning Management System (LMS) training, Evening Learning Management System (LMS) courses, Learning Management System (LMS) coaching, Learning Management System (LMS) instructor, Learning Management System (LMS) trainer, Learning Management System (LMS) training courses, Learning Management System (LMS) classes, Learning Management System (LMS) on-site, Learning Management System (LMS) private courses, Learning Management System (LMS) one on one training

Специални оферти

No course discounts for now.

Абонамент за специалните оферти

Ние се отнасяме с Вашите данни поверително и не ги предоставяме на трети страни. Можете да промените настройките си по всяко време или да се отпишете изцяло.

НЯКОИ ОТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Bulgaria!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions